Výhra v prodloužení v semifinále dovedla Juventus Beer na první příčku + FOTO

0

Ve finálovém dnu byla k vidění spousta zajímavých utkání. Jak probíhal poslední hrací den, vyhlášení a doprovodný program se dočtete právě zde.

V play off turnaj opustil tým Senomat, který skončil na 8. místě, vyřadil ho tým Elektro Viola. Dalším vyřazeným týmem se stal celek Roztok, který podlehl FC Fokefulu a umístil se tak na 7. příčce. Překvapení se nestalo ani v utkání Juventusu s Lubnou, ačkoliv Lubná dokázala s vítězem turnaje držet první poločas krok. Lubná v turnaji obsadila 6. místo. V nejvyrovnanějším utkání play off vyřadil Redoby team celek FC Úlehle, ti se umístili na místě pátém.

 

Semifinálové boje naopak překvapení přinesly. Nejprve podlehl tým Elektro Viola Redoby teamu. V následujícím utkání, v prodloužení, padl i tým FC Fokeful. Finálovou dvojicí se stal Redoby team s Juventusem Beer.

 

Boj o třetí příčku zvládli lépe hráči Elektro Violy a vysokým rozdílem porazili FC Fokeful.

 

Finálové utkání ovládli hráči Juventusu Beer, kteří se dostávali do jedné šance za druhou. Redoby team dokázal pouze odpovědět dvěmi brankami Bečiroviče. Havel v tomto utkání potvril roli střelce turnaje a zaznamenal hattrick.

 

 

Vyhlášeni byly také individuální kategorie.

Nejlepším brankářem se stal Petr Kabele z týmu Elektro Viola, s nejvyšším počtem čistých kont.

Nejlepším střelcem se stal Hartin Havel z týmu Juventus Beer, který v turnaji vstřelil 19 branek.

Dále byla vyhlášena nejlepší pětka turnaje: Roman Kvasnička (Juventus Beer) - Tomáš Vodrážka (Juventus Beer), Milan Polák (Juventus Beer), Petr Tvrz (FC Fokeful), Marek Hejda (Elektro Viola). Od úterního večera budete moci hlasovat, na našich stránkách, v anketě o nejplatnějšího hráče Viola cupu 2015.

 

Diváci se mohli bavit nejen fotbalem, ale po semifinálových bojích pro ně byl připraven doprovodný program v podobě vystoupení rakovnických roztleskávaček Power Cheers. 

Rádi bychom touto cesotu poděkovali organizátorům tohoto turnaje, jmenovitě Bedřichu Kochovi, který se od prvního ročníku o tento turnaj stará. Dále firmě Elektro Viola, která je hlavním sponzorem turnaje, rozhodčím Antonínu Sýkorovi a Markovu Titlbachovi.

V neposlední řadě patří velký dík, právě vám, divákům. Věříme, že se vám tento ročník líbil, a potkáme se za rok na dalším.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou