Vedoucí Zbuzany posilují kádr!

0

Po podzimní části se nacházejí na prvním místě v tabulce, v soutěži jsou téměř bezkonkurenční a mají náskok osmi bodů na druhý tým tabulky. Přesto chtějí své mužstvo pozdvihnout ještě na vyšší úroveň a hledají posily. Ano, bavíme se tu o klubu FK Zbuzany 1953. Přečtěte si, který nový hráč bude v jarní části oblékat jejich dres!

Udržet si vedení v soutěži není vůbec jednoduchá záležitost a vedení Zbuzan to moc dobře ví. A možná právě proto se zrodila přestupová bomba 1.A třídy. Z velmi známého fotbalového klubu FK Bohemians Praha 1905 přichází na hostování Radek Šírl. Dres Zbuzan bude oblékat až do 30.6.2016. Snad každý fanoušek českého fotbalu ví o koho se jedná. Radek Šírl (34) si prošel Zenitem Petrohrad, Mladou Boleslaví, Plzní, ale i pražskou Spartou. Dále si připsal 8 startů v české fotbalové reprezentaci. Mezi jeho největší úspěchy ve fotbalovém životě patří triumf v Poháru Uefa, či v Superpoháru. Bude Radek Šírl pro Zbuzany kvalitní posilou? To se dozvíme hned v prvních jarních utkáních.

 

 

Máte nějaké další zajímavosti týkající se 1.A třídy skupiny A a chcete se o ně s námi podělit? Napiště na email filip.basus@fotbalunas.cz a my je rádi zveřejníme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou