Spartak Hrdlořezy překvapují

0

V loňské sezóně z III.třídy postoupil klub Spartak Hrdlořezy muži „A“ do vyšší II.třídy sk.D, jako nováček po 9ti letech. 

Když už se to mužstvu povedlo pod vedením nového trenéra, tak první názor všech byl: „Aspoň se tam letos udržet a nespadnout zpět, skončit někde v polovině tabulky, ať už na podzim nebo celkově by bylo považováno za úspěch."

 

Trenér Spartak Hrdlořezy Luboš Mantlík hodnotí podzimní sezónu:

Podzimní kolo začalo na domácí půdě a ne zrovna pravou nohou, prostě jsme prohráli. To nepřidalo mužstvu sebevědomí, ale hráči věděli, že budou hrát vždy proti silným soupeřům. První prohra závěr sezóny nedělá a tak bylo potřeba najít konstruktivní řešení. A povedlo se to. Rázem se začalo dařit a mužstvo šest zápasů po sobě jdoucích neprohrálo. No a protože vše jednou musí skončit, přišla i prohra. Mrzelo to všechny, zvláště když soupeř byl z dolní části tabulky, ale to je sport.Nijak to nezměnilo náladu v mužstvu a modrý balet z Hrdlořez, jak si chlapi říkají, pokračoval do posledního zápasu podzimního kola ve výherní sérii.

 

Statistiky:

Jedenáct zápasů, dvě prohry, dvě remízy a sedm výher. Hlavně výhra nad jasně vedoucím mužstvem byl cenný skalp tří bodů. Nikdo jiný jim totiž nedokázal sebrat tři body výhrou za celých jedenáct kol.Výsledkem všeho je 3.místo na konci podzimní sezóny s nevelkou ztrátou na první dvě mužstva. Zimní pauza tak bude poklidná s přípravou na jarní část. Tohle mužstvo má s nynějším trenérem odehráno za rok a půl 31 mistráků a jejich statistika je obdivuhodná. 21 výher, 3 remízy a jen 7 proher. Kam až to dotáhne tohle mužstvo, si musíme počkat do konce jarní sezóny ročníku 2015/2016. 

 

Stejně jako kluby vyhledávají nové posily do týmů i naše redakce přivítá nové členy. Aktuálně hledáme redaktory z Prahy a okolí. Máte-li  zájem o placenou spolupráci, napište na lukas.reznicek@fotbalunas.cz

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou