Rozhovor s hráčem kola 11. kola 3. třídy Cheb, Pavlem Charvát

0

Vaši anketu o nejlepšího hráče 11. kola 3. třídy Cheb vyhrál obránce "B" týmu Teplé, Radek Charvát. Rozhovor s tímto hráčem si můžeš přečíst v tomto článku.

Kdo vás přivedl k fotbalu a dělal jste nebo děláte i jiné sporty?

 

K fotbalu mě přivedl otec, dlouholetý hráč a funkcionář Sokola Teplá. 
Rekreačně hraji tenis, squash, stolní tenis, lyžuji, také bojuji s přibývajícími kilogramy. 


Jak byste ze svého pohledu popsal vyrovnávací branku, kterou jste vstřelil? 

 

Z této vzdálenosti zahrávám přímé kopy často, takže už tam nějaká zkušenost je. Většinou to kopu jinam, ale naskytla se příležitost dat to na zadní tyč, což prý bylo zřetelné i z pohledu z tribun dle diváků. Tak jsem to tam dal, za což se omlouvám mému kamarádovi v brance hostí. Žiji nyní právě ve V.Hleďsebi, mám tam kamarády a rád si s nimi dam pivko. 


V souboji s Velkou Hleďsebe jste nakonec po penaltách prohráli, stále tak je určitě co zlepšovat. Co podle Vás přinese týmu další body?

 

Upřímně, my zase až tak o body nehrajeme. V základní sestavě jsme kromě brankáře mají všichni nad 40 let az do 57, takže zlepšování fotbalových dovednosti už nehrozí. I když vždy se dá něco delat lépe. Máme dobrou partu, dodržujeme určitá pravidla a můžeme se na sebe navzájem spolehnout. Proto do Teplé stále dojíždím a mám k městečku i ke klubu silný vztah. Takže pro nás jsou víc než body společně zážitky a kamarádství. 

V případě,ze by si s námi chtelo,některé mužstvo staré gardy zahrát,radi se domluvíme,třeba prostřednictvím vašich stránek. 


Hodně ožehavé téma je v poslední době otázka rozdhočích. Jak byste zhodnotil jejich výkony ve Vaší soutěži?

 

Již delší dobu rozhodčí nehodnotím, tedy ne, že bych se bál pana Berbra. Hraji pralesní ligu, na pralesních hřištích u pralesních soupeřů, takže rozhodčí musí být také se vši úctou pralesní. Vážim si toho, že takoví lidé ještě jsou. 

Slyšel jste již o našem portálu fotbalunas.cz?

 

Stránky sleduji na základě informace našeho sekretáře Rudy Kávy. 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou