Vítězství mě potěšilo, říká hráč kola Ion Butnaru

0


Historicky prvním vítězem v hlasování o hráče kola se stal dvaadvacetiletý záložník aktuálně pátého týmu tabulky ze Žichovic Ion Butnaru.

 

Jak jste se o vítězství v anketě dozvěděl?

Bylo to trochu překvapení, protože mi to zaslal kamarád na Facebooku. Ale samozřejmě to potěšilo a vážím si všech hlasů.



 

Sledujete nový portál fotbalunas.cz ?
Určitě, je to velmi zajímavé. Dříve se o to nikdo moc nezajímal, psalo se akorát o nejvyšších ligách, takže je nyní možnost se toho spoustu dozvědět. Je to přínos.

 

Pojďme k vašemu vítězství. To vám vynesly dvě trefy do sítě Nepomuku, jak byste je popsal?

Nejprve mi poslal krásný balón za obranu Radim Šiška a mně již pouze stačilo nasadit gólmanovi kličku. Druhý mi vlastně stejný hráč prodloužil centr hlavou, stoper míč podskočil a já již pouze zakončil.

 

Jak byste popsal divoký zápas v Nepomuku?
My jsme věděli, že to bude těžké, protože Nepomuk doma neprohrává. Připravil jsme se na to, ale je to taková naše obehraná písnička, že v prvním poločase vždycky inkasujeme.

 

Aktuálně jste pátí, jaké jsou týmové ambice?
Samozřejmě, že bychom chtěli postoupit. Ale vedoucí Lhota již má poměrně velký náskok, každopádně druhé místo je určitě reálné.

 

V neděli vás navíc čeká domácí utkání s posledním Staňkovem…

Tyto zápasy jsou vždy ošidné, ale věřím, že to kluci zvládnou. Já bohužel budu mimo republiku, tak alespoň budu držet palce na dálku.

 


Otázka na závěr, jak jste si našel k fotbalu cestu?

To už mám v sobě od malička, když mě na něj brával táta.

 

Věnujete se ještě jinému sportu?
Ještě trénuji box, ale na hřišti jsem ho ještě nevyužil (smích).

 

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho nejen sportovních úspěchů!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou