Ženský fotbal: Tento víkend se uskuteční poslední kolo moravskoslezské divize

0

Tabulka je velmi vyrovnaná a o umístění v první čtverce rozhodne až následující víkend. Momentálně je na prvním místě tým Kostelce na Hané, který již odehrál všech 8 zápasů, a tak holkám nezbývá nic jiného, než doufat, že týmy po nimi zaváhají.

 

Facebook - fotbalunas.cz Jihomoravský kraj

Tento víkend se uskuteční poslední kolo moravskoslezské divize, skupiny B, a bude o co hrát. Tabulka je velmi vyrovnaná a o umístění v první čtverce rozhodne až následující víkend.

Momentálně je na prvním místě tým Kostelce na Hané, který již odehrál všech 8 zápasů, a tak holkám nezbývá nic jiného, než doufat, že týmy po nimi zaváhají.

Druhé místo se stejným počtem bodů, ale o zápas míň, osídlují hráčky Mutěnic, které v letošní sezóně ze sedmi zápasů šestkrát zvítězily a pouze jednou prohrály. Také si drží prvenství v kategorii obdržených branek, jelikož za sedm utkání inkasovaly pouze čtyři branky.

Třetí místo patří brněnskému týmu Medlánek, která pětkrát zvítězily, jednou remizovaly a jednou prohrály. I tak mají ze všech týmů nejvíce vstřelených branek a to hned 43.

Na čtvrtém místě kraluje tým Vlkoše, který má stejný poměr výher, proher a remíz jako třetí Medlánky.
Po těchto čtyřech týmech následují Šardice, které se tuto sezónu velmi zvedly a staly se velmi bojovným týmem a získaly prozatím 10 bodů. Se šesti body se dělí o šesté a sedmé místo brněnská Líšeň a tým Velkých Pavlovic. Předposlední místo patří hráčkám Podivína a s jedním bodem jsou poslední Mostkovice.

 

V sobotu 31. října nás čekají hned 3 utkání, Šardice hostí Velké Pavlovice, Podivín Mostkovice a Mutěnice doma sehrají boj o první místo tabulky s velmi kvalitními Medlánkami. Všechny tři zápasy začínají ve stejnou dobu, ve 14:00 hodin. Osmé kolo pak v neděli uzavřou hráčky Líšně, které doma od 10:00 hodin hostí tým Vlkoše a pokud hostující tým zvítězí, bude dalším adeptem na první místo. 

 

Přijďte se o víkendu na jednotlivá utkání podívat, jistě nebudete litovat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou