Rozhovor s hráčem kola 17. kola OP Karlovy Vary, Romanem Korcem

0

Vaši anketu o hráče posledního kola okresního přeboru Karlovy Vary vyhrál záložník Chyše "B", Roman Korec. Zde si můžete přečíst rozhovor s tímto hráčem.

 

Kdo vás přivedl k fotbalu a dělal jste nebo děláte i jiné sporty?

 

K fotbalu jsem se dostal asi jako každý malý kluk tady v Chyši. Hned po škole jsme s kamarády šli na hriště a tam jsem trávil většinu času. Samozřejmě mým vzorem byl můj tata, který tu taky hrával. Co se týče sportů, tak si rad zahraju hokej, tenis, florbal a v zimě rád lyžuji. 

 

Jak byste ze svého pohledu popsal svoje dvě branky, které jste vstřelil? 

 

První byla z penalty a jak se říká, ta se dá jen špatně kopnout :-). U druhé jsem měl trochu štěstí ,když jsem přihrával před bránu, náš útočník zakončoval, jejich brankář dobře zasahnul, ale na mojí doražku hlavou už nedosáhnul. 


V souboji se Stružnou jste sice zápas otočili a vyhráli, stále je ale určitě co zlepšovat. Co podle Vás přinese týmu další body?


Tak určitě zlepšovat je pořád co. U nas hodně záleží v jaké sestavě se na zápas sejdeme a od toho se odvijí i naše hra. Pokud se sestava ustalí, tak věřím že příjdou i další body. 

Hodně ožehavé téma je v poslední době otázka rozdhočích. Jak byste zhodnotil jejich výkony ve Vaší soutěži?

Tohle je opravdu ožehavé téma a nerad bych se pouštěl do nějakých rozborů. Když vezmu konkrétně náš zápas se Stružnou, tak si myslím, že rozhodčí se dopustil na obou stranách chyb. Když se vyhraje, rychleji se nato zapomíná :-). Ale tohle bude věčná otázka, která se týká nejen rozhodčích v OP ale i např. v lize. 


Slyšel jste již o našem portálu fotbalunas.cz?

 

O Vašem portálu slyším poprvé, ale myslím že je to milé spestření naší souteže. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou