Ohlédnutí za minulým kolem - 5.kolo, 05.09.2015

0

Poslední kolo nám nabídlo nespočet šancí, dobrých výkonů a gólů. Většina zápasů byla vyrovnaná, pouze v jednom zápase se nám urodil vyšší gólový příděl. Pojďme se spolu podívat, jak zápasy o víkendu probíhaly!

TJ Sokol Řetová - TJ Svitavy B : Zápas, který si domácí prohráli svými hrubými chybami. Po remízovém poločase 1:1 se domácí hráči dopustili několika chyb, které z části dokázali Svitavští potrestat. Nutno říci, že hráči Svitav byli po většinu zápasu mírně lepším týmem. Dokázali využít šance, které si buď sami vytvořili nebo ty, které jim soupeř nabídl a z Řetové si odvezli tři body.

http://fotbalunas.cz/zapas/66008/

Sloupnice - TJ Sokol Dlouhá Loučka : Zápas, ve kterém jsme mohli vidět 9 branek a hat-trick domácího Fikejze. Už podle výsledku jde vidět kdo měl v zápase převahu, domácí dokázali Loučku deklasovat výsledkem 7:2. Hosté vstřelili dva góly po samostatných akcích Chromého, který je dokázal zakončit. Zápas byl celý v režii domácích a zaslouženě si dokráčeli pro vítězství.

http://fotbalunas.cz/zapas/66009/

TJ Sokol Kamenná Horka - FC Jiskra 2008 : Zápas o rozdílných poločasech, první poločas byl v Horce velmi nezáživný a nic moc zajímavého se v něm neodehrálo. Druhý poločas nám však nabídl hned tři góly během třiceti minut a byla to i taková satisfakce pro diváky, kteří se na stadion dostavili. Domácí zvládli udržet vedení 2:1 a získali cenné body.

http://fotbalunas.cz/zapas/66010/

SK Polička B - Semanín : Asi nejhorší víkendový zápas co se předvedné hry týče, v obou poločasech jsme mohli vidět po jedno gólu, to ale bylo vše. Domácí ani hosté se do šancí nedostávali a zápas tak dospěl do penalt a nutno řící, že remíza byla více než spravedlivá. Penalty se dostaly až do deváté série a v té dokázali hosté rozhodnout o tom, že to budou oni kdo si domů poveze druhý bod navíc.

http://fotbalunas.cz/zapas/66011/

Kunčina - TJ Jablonné nad Orlicí : V Kunčině se odehrálo velice zajímavé utkání. Hned v prvním poločase jsme mohli vidět pět gólů, kdy si hosté dokázali vybudovat vedení 3:2. V druhém poločase si hosté už šli za svým a snažili se zápas dotáhnout do úspěšného konce. Jejich snaha přinesla ovoce v 60:minutě, kdy dokázali svůj náskok navýšit na 4:2 a výsledek si do konce zápasu udrželi a získali tak tři body, které je drží na první příčce v tabulce.

http://fotbalunas.cz/zapas/66012/

TJ Sokol Verměřovice - TJ Lanškroun B : Zápas, ve kterém domácí předvedli lepší výkon a dokázali vyhrát. Hosté ovšem nedokázali proměnit penaltu, která by zápas jistě zdramatizovala. Po čas celého zápasu byli však lepším týmem domácí a vítězství si zasloužili.

http://fotbalunas.cz/zapas/66013/

Horní Újezd - TJ Sokol Libchavy : Výsledek tohoto zápasu úplně neodpovídá předvedenému výsledku. Stav 3:0 byl pro domácí celkem krutý a určitě měli na to se zápasem udělat něco víc než nakonec dokázali. Hosté si však v první půli dokázali vybudovat slušné dvougólové vedení a v poločase druhém přidali ještě jednu branku a zápas si už pohlídali a z Újezdu si odvezli všechny body.

http://fotbalunas.cz/zapas/66014/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou