Ohlédnutí za minulým kolem - 5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016

0

O víkendu jsme mohli sledovat několik velice zajímavých utkání, které si spolu rozebereme a podíváme se na to jak zápasy probíhaly.

FC Hlinsko B - SK Chroustovice : Zápas ve kterém rozhodoval první poločas, domácí si vybudovali vedení 2:1 díky gólům Cacha a hostům už poté moc nedovolili a své vedení si tak udrželi po celý zápas. Adam Cach se díky svému výkonu umístil i v sestavě kola.

http://fotbalunas.cz/zapas/65917/

TJ Slavoj Cerekvice - FK H. Ředice : V Cerekvici se o víkendu děly věci, po prvním poločase, kdy si hosté z Ředic dokázali vybudovat slušné vedení přišel poločas druhý. V tom rozhodčí Jelínek rozdal tři červené karty, dvě domácím a jednu hostům, po vyloučeních se zápas velmi zdramatizoval jak na hřišti tak i v ochozech emoce vzplály. Zápas se nicméně dohrál, jen po zápase mělo všechno ještě dohru v tom smyslu, že domácí diváci panu Jelínkovi chtěli asi sami vysvětlit, že s jeho rozhodnutími moc nesouhlasili a i po zápase bylo v Cerekvici dusno. Vše se však obešlo bez nějakých větších komplikací.

http://fotbalunas.cz/zapas/65918/

SK Starý Máteřov - TJ Sokol Dobříkov : Asi nejjasnější zápas co se výsledku týče, hosté z Dobříkova v Máteřově uhráli skvělý výsledek a odvezli si tři body. Domácí v tomto utkání moc nepředvedli a do dalších zápasů tak mají co zlepšovat. Zápas probíhal celkem jednoznačně celou dobu, v prvním poločase si Dobříkov vybudoval dvougólové vedení, což jim nestačilo a v poločase druhém dokázali přidat ještě další tři góly a nadělili tak domácím ono pověstné "bůro".

http://fotbalunas.cz/zapas/65919/

TJ Sokol Sruby - TJ Spartak Sezemice : Celý zápas ve Srubech asi ovlivnila červená karta domácích, kterou ve 40.minutě obdržel domácí gólman Horyna po tvrdém zákroku na Černohorského. Dal se čekat velký tlak hostů, kteří hráli proti oslabeným Srubům, skutečnost však byla jiná a domácí i v deseti dokázali Sezemice přehrávat, tato snaha se jim však stala osudnou a místo toho, aby se snažili výsledek udržet, se hnali za vítězstvím a tím vznikala okénka v domácí obraně. Ty hráči Sezemic dokázali potrestat a ve Srubech tak dokázali zvítězit 3:1.

http://fotbalunas.cz/zapas/65920/

TJ Sokol Rohovládova Bělá - SK Řečany nad Labem 1920 : Další zápas, ve kterém byla udělena červená karta. Domácí si před zápasem drželi první příčku v tabulce a na domácím hřišti ji dokázali udržet. Po celkem vyrovnaném prvním poločase jak herně, tak i výsledkově přišel poločas druhý. V druhém poločase nedokázali hosté za stavu 3:2 pro domácí proměnit pokutový kop a z následného protiútoku skórovali domácí a odskočili tak na rozdíl dvou branek. V 75.minutě přišla ona zmiňovaná červená karta pro hosty a dá se říct, že to byla už jen taková poslední kapka. Hosté se poté už na moc nezmohli a výsledek zůstal stejný, 4:2 pro domácí.

http://fotbalunas.cz/zapas/65921/

FK Nasavrky - Slavoj Choltice : V Nasavrkách se odehrál zápas o dvou rozdílných poločasech. V tom prvním se nedělo nic, šance nebyly ani na jedné straně a fotbal to byl nudný a nezáživný. Přišla ale půle druhá a ta byla alespoň co se týče gólové stránky rozhodně lepší než ta první. Domácí dokázali Cholticím nasázet tři góly a po zlepšeném výkonu v druhé půli se mohli radovat ze zisku tří bodů.

http://fotbalunas.cz/zapas/65922/

FK Proseč - SK Stolany : Šlágr kola a zároveň asi nejočekávanější souboj minulého víkendu se odehrál na hřišti v Proseči. Ta doma přivítala silného soupeře ze Stolan a sal se očekávat velice kvalitní a ofenzivní fotbal. To se potvrdilo hned na začátku utkání, kdy domácí už po třinácti minutách vedli. Do poločasu stačili vedení o gól navýšit a šli tak do kabin šťastnější než hosté. Druhý poločas začali hosté náporem a dokázali i snížit, ale to bylo po gólové stránce od Stolan vše, domácí do konce zápasu dokázali vstřelit ještě dvě branky a vedení si udrželi. Nutno říci, že pro domácí to jistě nebyl snadný zápas a tři body jsou proti Stolanům jistě velmi cenné.

http://fotbalunas.cz/zapas/65923/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou