Nová sezóna už za 14 dní!

0

Fotbalová sezóna v ostatních soutěžích už je sice v plném proudu, IV. třídy na Jihlavsku však na svůj začátek teprve čekají. Soutěže se rozjíždí až o víkendu 5. a 6. září.

Od nové sezóny jsem se stal redaktorem pro obě tyto IV. třídy, nyní je na pořadu navazování kontaktů s kluby pro budoucí spolupráci a hledání informátorů v týmech. S většinou klubů už je spolupráce dojednána, zbýva už jen doladit několik málo zbývajících. Také se musí doladit soupisky jednotlivých týmů, na novou sezónu. Jakákoliv pomoc od osob z kteréhokoliv týmu je vítána a může mě kontaktovat.

 

V průběhu sezóny se můžete těšit na pravidelné Expert tipy vždy od vybrané osoby, které jsou vydávány ve čtvrtek, hned po víkendových utkáních je sestavována Sestava uplynulého kola a její hlasování o Hráče kola, se kterým vychází rozhovor každý pátek, a samozřejmě to nejhlavnější, informace o průběhu daného utkání a sestavy obou týmů, které se budu snažit dávat, v co nejkratším čase po skončení utkání.

 

Zatím zde máte ke shlédnutí rozlosovaná utkání prvního kola, které odstartuje dvěma sobotními zápasy.

 

IV. třída sk. A  

 

TJ DUŠEJOV 2000 - TJ Cejle B

  

 06.09. 15:00

 

TJ Věžnice - TJ Sokol Smrčná

  06.09. 16:00

 

FC Bítovčice, o.s. B - TJ Sokol Jamné B

 

05.09. 15:00

 

IV. třída sk. B

 

SK Kostelec B - TJ Růžená

  

06.09. 15:00

 

SK Mrákotín - FSC Stará Říše C

 

06.09. 16:00

 

SK Pavlov - SK Rohozná

  

06.09. 16:00

 

TJ Sokol Kněžice B - SK Telč C

05.09. 16:00

 

 

 

 

David Prášek

Tel.: 776 016 334

Email: David.Prasek@fotbalunas.cz

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou