Vávrovice se chtějí vyhnout boji o záchranu

0

Už druhou sezónu od postupu do okresního přeboru, se tým z Vávrovic připravuje pod taktovkou trenéra Martina Greipela.

Co se týká mužstva Vávrovic, tak se kádr podařil stabilizovat. Odešel pouze Mužík, který přestoupil do mužstva Kylešovic, které hraje I. A třídu. Naopak se podařilo dotáhnout hostování Rostislava Schreibera. Z B mužstva Vávrovic byl přeřazen Filip Mrusek, a z dorostu přišel Jakub Lichovník

Hlavním cílem mužstva, je podle Martina Greipela, nasbírat v podzimní sezóně co nejvíc bodů, a vyhnout se tak bojům o záchranu, neboť podle Greipela je vždy druhá sezóna po postupu pro většinu mužstev kritická. Pokud by se start vydařil, pak by se chtěly Vávrovice pohybovat kolem 6. místa v tabulce. Dalším cílem mužstva je podle kouče vyvarovat se výkyvům ve výkonech.

K silným týmům počítá trenér Greipel Suché Lazce, Slávii Opava a Budišov nad Budišovkou. Přesto si ale myslí, že letošní ročník okresního přeboru bude velmi vyrovnaný.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou