Opavský Okresní přebor startuje příští víkend 15. - 16. 8. 2015

0

 

 

Letní přestávka uběhla jako ta pověstná pára nad hrncem a stojíme opět na startu nového ročníku okresního přeboru. Soutěže se zúčastní, jako každoročně, 14 fotbalových mančaftů z okresu Opava.

Mezi těmito 14 fotbalovými týmy najdeme 11 týmů hrající tuto soutěž už loni. Mezi ně patří týmy Litultovic, Malých Hoštic, Jakartovic Bělé, Hradce nad Moravicí, Budišova nad Budišovkou, Stěbořic, Vávrovic, Vřesiny a rezervní týmy Kobeřic a Pusté Polomy. Nově postoupily z nižších soutěží týmy Suchých Lazců a záložního týmu z Chlebičova.  A posledním do party je nešťastně sestoupivší tým z metropole opavského Slezska Slavia Opava.

Mezi těmito týmy těžko hledat dopředu nějakého favorita na postup do vyšší soutěže. V následujících článcích se pokusíme zmapovat, jaké cíle si jednotlivé kluby, dávají pro nadcházející sezónu 2015/2016.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou