Přípravný turnaj v Krásném Dvoře

0

V sobotu 1. srpna 2015 se uskutečnil v Krásném Dvoře přípravný turnaj na novou sezónu 2015-16. Domácí tým, účastník Okresného přeboru Louny si pozval tato mužstva: TJ Sokol Velké Přílepy - III. třída, skupina B, Praha-Západ, FK Vroutek B - nováček Okresního přeboru Louny, SK „Havran“ Kryry B - IV. třída, skupina B, okres Louny.

 

Turnaj zahájil starosta obce pan Zuliko Vychytil a předseda oddílu pan Jindřich Zedník.

 

 TJ Krásný Dvůr  - TJ Sokol Velké Přilepy    7  :  1  (  4  :  0  )

Domácí tým oslabený o několik hráčů, kteří byli na dovolené, nastoupil v kombinované sestavě se třemi dorostenci a s jedním hráčem, který je v klubu zkoušen pro případné posílení týmu. Začátek zápasu probíhal ve strhujícím tempu, neboť oba týmy si chtěly vytvořit náskok do dalších minut, protože utkání se hrála pouze na 2 x 35 minut. To se povedlo nejdříve domácím borcům, kteří se ujali vedení už v 10. min. Stehlíkem. Hosté poté více otevřeli hru, což se jim hrubě nevyplatilo, když už v 16. minutě prohrávali  0 : 4. Další tři branky přidal opět Stehlík, z toho jednu z penalty po faulu  na Lesnáka. Hosté ještě po rohovém kopu ve 28. min. snížili na poločasových 4 : 1. Do druhé půle poslal domácí trenér pozměněnou sestavu, a ta se mu odvděčila dalšími třemi brankami v síti hostů. Toto utkání se zejména domácím divákům líbilo a odměnilo oba aktéry utkání potleskem.

 Branky: Stehlík 5, Lesnák, Barták

 

 SK „Havran“ Kryry  B   -   FK Vroutek  B     3  :  0 ( 1 : 0 )

I ve druhém utkání bylo vidět snahu obou týmu o pěknou kopanou. Akce se přelévaly  z jedné strany na druhou a první, kdo se trefil do černého, bylo mužstvo z Kryr, když pěkná křižná střela přes celou branku zapadla za bezmocného brankáře. Ve druhém poločase vroutečtí prostřídali sestavu zkušenějšími hráči, ale nebylo jim to nic platné, neboť hbitější kryrské mužstvo přidalo další dvě branky a postoupilo do finálového klání spolu s Krásným Dvorem.

 

Zápas o 3. místo

FK Vroutek  B  -  TJ Sokol Velké Přílepy  6  :  1  ( 2 : 0 )

V tomto utkání vydrželi hosté pouze první poločas, který skončil za stavu 2 : 0 pro vroutecké. V další časti zápasu se ještě hosté snažili zkorigovat výsledek, pak ale přišla rychlá tříminutovka  hráčů Vroutku, kteří dali tři branky, a bylo prakticky rozhodnuto o utkání. To se  už dohrávalo v tréninkovém tempu, FK Vroutek B zvítězil 6 : 1 a obsadil tak konečné třetí místo v turnaji.

 

Finále turnaje:

TJ Krásný Dvůr – Kryry B  2 : 2 ( 0 : 1 ),  na pok. kopy 0 : 2

Do finálového utkání nastoupila obě mužstva se dvěma dorostenci v sestavě, a tak bylo utkání trochu ochuzeno o kvalitu dopoledních zápasů. I přesto bylo vidět některé pěkné akce i několik tvrdých střel, se kterými měli brankáři hodně práce. První branku vstřelili hráči kryrského béčka, když po zbytečné ztrátě míče na hranici velkého vápna a následném faulu Kafky, trefili z trestného kopu šibenici branky domácího  gólmana Špety. Domácím se ve druhém poločase podařilo vyrovnat Lesnakem a  po dalších pěti minutách se dokonce ujali vedení brankou Bartáka. Kryrští hráči nehodili flintu do žita a 5 minut před koncem utkání se jim podařilo opět vyrovnat pěknou střelou z hranice velkého vápna, na kterou brankář Špeta nedosáhl. O vítězi turnaje tak musely rozhodnout pokutové kopy. Za domácí hráče neproměnili Hrbík a Lesnák. A když hosté byli dvakrát úspěšní, stali se vítězi celého turnaje.

 

Sestava mužstva TJ Krásný Dvůr : Špeta, Popenko – Barták, Balog, Umlauf, Uldrich, Kamír, Vinopal, Mirga, Stehlík, Lesnák, Kafka, Hrbík, Junáček, Kotrc, Švabach.

 

Pořadí turnaje:

1. SK „Havran“ Kryry  B 

2. TJ Krásný Dvůr

3. FK Vroutek  B

4. TJ Sokol Velké Přílepy

 

Všechna utkání spolehlivě rozhodovala trojice rozhodčích Cvachoušek, Vlasák a Šnídl, kterým patří poděkování.

 

Hlavními sponzory turnaje byly obec Krásný Dvůr, Zimerstav, Sedlecký kaolin a DDM Strnad.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou