Nové týmy v pardubickém krajském přeboru

0

V pardubickém krajském přeboru se jako již tradičně objeví čtyři nové týmy, z nichž dva sestoupili z Divize C a rovněž dva týmy si vybojovali postup z 1. A třídy.

Dva smutné týmy, které v loňské sezóně nastupovaly v Divizi C jsou FK Česká Třebová a FK Pardubice B, přičemž je potřeba poznamenat, že oba celky doplatily na velkou vyrovnanost celé soutěže a zejména pak fotbalisté z České Třebové doplatili na nové diskutabilní pravidlo kopání trestných kopů při nerozhodném výsledku utkání. Po roce působení ve vyšší soutěži se tak Česká Třebová vrací znovu o fotbalové patro níže, FK Pardubice B sestupují po čtyřech letech ve stejné soutěži.

Naopak, dva o poznání šťastnější týmy jsou celky SK Spartak Slatiňany a FK Přelouč, které obsadily první a druhé místo v 1. A třídě a zkusí si tak novou a kvalitnější soutěž s atraktivními soupeři.

Vzhledem k tomu, že žádný z týmů pardubického krajského přeboru nechtěl postoupit do sportovně i finančně náročnější Divize C, sestoupila z krajského přeboru hned čtyři mužstva a to Sokol Dolní Újezd, Jiskra Litomyšl, SK Pardubičky a AFK Horní Jelení.

Všem novým i stávajícím týmům přejeme hodně zdaru a sportovního štěstí v nadcházející sezóně 2015/16!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou