Dáme vám šanci být redaktorem této soutěže!

0

Nabízíme šanci těm, kteří mají rádi fotbal a chtějí se prosadit ve světě novinařiny. Staňte se naším externím redaktorem i vy!

Náplní práce je získávání informací (proto ta požadovaná komunikativnost) a sepisování reportů o víkendových zápasech této soutěže (není nutná účast na zápasech). Dále v týdnu se píší rozhovory a další články.

Vhodné i pro lidi bez zkušeností. Redaktor projde "online kurzem", který mu vše potřebné relativně zábavnou formou vysvětlí. Je očekávána hlavně snaha. Na odstranění nedostatků a chyb bude pracovat šéfredaktor...

Jsou i další volné soutěže v Pardubickém i Královehradeckém kraji. Především je volné Jičínsko a SvitavskoPro bližší info kontaktujte šéfredaktora.

Sezóna začíná v srpnu, proto je teď ideální doba zapojit se do týmu :-)

Jedná se o práci na fotbalunas.cz

Co od vás očekáváme   Český jazyk na dobré úrovni
Snahu se zlepšovat
Houževnatost
Smysl pro systémovou práci
Umět pracovat na PC   Co vám nabízíme Pravidelný přivýdělek dle výkonu a sezóny. Zkušenosti.   V případě zájmu napište na daniel.javorsky@fotbalunas.cz.

 

TERMÍN: Ihned MZDA: 1500-4000 Kč/měsíčně    

VHODNÉ I PRO:

Absolventi, OSVČ, Důchodce

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou