Třemošná ovládla okresní přebor na Plzni – severu. Kapitán Eisenhammer: Snad se neztratíme ani výše

0

Šestadvacet zápasů a na čele čtrnáctibodový náskok. Takový je ve stručnosti soupis uplynulé sezóny v podání celku TJ Tatran Třemošná v okresním přeboru Plzeň – sever.  Tým měl spolu s Heřmanovou Hutí nejlepší útok (79 gólů) a suverénně nejlepší obranu – pouze 33 obdržených branek. „Doufám, že se neztratíme ani výše“, říká kapitán týmu Tomáš Eisenhammer.

Tomáši, nyní odpočíváte?

Odpočíváme, já třeba u výkopu na baráku (smích). Ne, teď vážně. Dali jsme si čtrnáct čtrnáct dní odpočinek, pak si budeme chodit jednou týdně zahrát a prvního srpna začínáme přípravu.

 

Jak bude probíhat samotná příprava?

Jak jsem říkal, prvního srpna nás již čeká přátelské utkání s Horní Břízou, následně budeme trénovat dvakrát týdně a o víkendu alespoň zápas nebo opět trénink. Soustředění nějaké větší neplánujeme, maximálně dvoufázově o nějakém víkendu.

 

Kdo pro vás byl v lize největším soupeřem?

Mysleli jsme, že to bude Heřmanova Huť, ale dvakrát jsme je velmi výrazně porazili, což nás vzhledem i k jejich postavení v tabulce překvapilo. Dobře hrály i Kožlany, zvedla se Trnová.

 

Jaký zápas vám nejvíce utkvěl v hlavě a proč?

Asi ten v Dolní Bělé, kde jsme gólem v nastavení zvítězili a získali důležité body. Pak jistě duel v Bezvěrově, kde jsme dostali sedmičku. Na to taky člověk hned tak nezapomene (úsměv).

 

Jaká byla dokopná a oslavy postupu všeobecně?

Ta byla velká (úsměv). Měli jsme i ohňostroj, bazén na hřišti, bylo to opravdu velké.

 

Co čekáte od nové soutěže?

Je tam pár týmů, které známe z okresního přeboru, takže já věřím, že se tam neztratíme a pokusíme se pohybovat v horní polovině tabulky. Takové jsou tedy vlastně naše cíle.

 

Budete třeba řešit nějaké zásahy do kádru?

Nám skončil jeden brankář, tak tuto situaci, abychom měli dva. Vrátí se nám jeden hráč z Německa, který tam hrál a uvidíme, jestli ještě o jednoho, možná dva hráče, posílíme.  

 

Otázka na závěr, jak se vám líbí fotbalunas.cz ?

Je to výborná věc. I nejnižší soutěže jsou sledovány, hráči si toho mohou hodně přečíst. Něco podobného chybělo pro amatérský fotbal.

 

Moc děkuji za rozhovor a přeji mnoho nejen sportovních úspěchů!




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou