Stod promarnil poločasový náskok. Raduje se tak Mochtín!

0

Po úvodní těsné porážce dnes účastník 1.A třídy začal pěkně od podlahy a o poločase měl v  utkání vybudovaný pohodlný náskok. Ovšem Mochtín se nevzdal, dvěma brankami snížil a zajistil si tak vítězství v tomto dvojutkání a postup!



TJ Slavoj Stod vs. TJ Sokol Mochtín 3:2 (3:0)

 

Sestavy

TJ Slavoj Stod 

Janča – Höfler, Pešek, Snášel, Vlk – Výrut (71. Lukášek), Bárta, Klásek (76.Hrdlička), Karlíček – Tlustý, Fořt.

 

TJ Sokol Mochtín

Riška – J. Dolejš, Bejvl, J. Žiak, Flodr, Čeleda (46. T. Dolejš), Babka, Cihlář (75.Šťastný), P. Švátora (20. Pretzelmayer), Plánička (90. Rašek), Staněk. 

 

 

Branky:  8. Tlustý, 21. Tlustý (PK), 43. Karlíček – 51. Staněk, 69. Pretzelmayer.  

 

 

Report utkání 

Domácí si těsnou prohrou s jedním vstřeleným gólem na půdě soupeře připravili poměrně příznivou pozici do odvety a brzy se začala navíc projevovat jejich přání. Již v osmé minutě totiž Fořt prostrčil Karlíčkovi, ten našel před bránou nepokrytého Tomáš Tlustého a k úspěchu v baráži měli rázem blíže Stodští. Po dvaceti minutách hry bylo navíc na jejich straně ještě veseleji. Hosté zahráli ve vápně rukou a sudí neváhala ukázat na pokutový puntík. Z něho se opět nemýlil Tomáš Tlustý. Poločas snů pak v závěru úvodního dějství stvrdil Pavel Karlíček. Před Riškou se semlela valná hromada, míč si našel Výrut a vypálil. Gólman Mochtína ještě stihl zasáhnout, ovšem na dorážku domácího obránce dosáhnout nemohl.

O poločasové přestávce museli hosté hodně zapracovat na své taktice, z hlídání jednobrankového náskoku byla rázem dvougólová ztráta. Dramatickou zápletku dal sérii Pavel Staněk, který dokázal hostující roh uklidit do sítě hlavou. Misky vah pak na stranu svého týmu převážil Viliam Pretzelmayer, jenž svou ranou zpoza šestnáctky určil nejen konečný střelecký výčet dnešního duelu, ale rozhodl i o tom, že Mochtín se podívá do 1.A třídy Plzeňského kraje!

 

 

Ohlasy

 

Petr Chlíbec: „Zápas jsme měli dobře rozehraný a vypadalo to na jasnou zálěžitost. Zbytečně jsme ho však ztratili tím, že jsme polevili.“

 

Jiří Toman „První poločas jsme hráli špatně. Dostali jsme tři hloupé góly a myslím si, že pak jsem to zahráli takticky mnohem lépe a mohli jsme dát ještě další branky, ovšem gólman soupeř  podržel.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou