Rozhovor s hráčem 23. kola Janem Matuškou

0

Hráčem 23. kola se stal podruhé za sebou hráč Horního Štěpánova, tentokrát se jím stal útočník Jan Matuška, který v tomto kole vstřelil jednu branku.

Gratuluju Vám, byl jste zvolen hráčem kola. Mohl by jste se nám trošku blíže představit?

 Jmenuji se Jan Matuška. Od dětství hraji za SK Blansko, v tomto týmu jsem působil od dětství až po muže a minulý podzim jsem šel na hostování do Horního Štěpánova.

Jak hodnotíte svůj výkon ve víkendovém zápase?

 Co se týče gólové stránky, tak pozitivně, neboť jsem se jednou prosadil. Nicméně jsme prohráli, takže špatný, protože si myslím, že jsme Skalku měli porazit. Můj osobní výkon znehodnocuje moje chyba deset minut před koncem, kdy jsme dostali branku na 4:2, což si myslím, že rozhodlo o naší prohře.

Mohl byste popsat akci, po které jste vstřelil branku?

 Přesně si už nepamatují, jak jsem se dostal k míči, ale bylo to na soupeřové půlce, kolem mě nikdo nebyl, tak jsem udělal pár rychlých kroků před vápnem ke mně přistoupil stoper, potom ho ještě křižoval obránce, tak jsem zkusil z vápna vystřelit, brankář toho asi moc neviděl, a zapadlo to k tyčce, takže jsem rád, že to tam zapadlo.

Která branka byla nejkrásnější, co jste vstřelil (Popis akce)?

 (chvíli přemýšlí) ve starších žácích se ke mně dostal míč po odraženém míči a já na vápně z voleje jsem to trefil od břevna a míč se odrazil kousek za čáru.

Která branka byla nejdůležitější, co jste vstřelil?

 Ja jsem ještě nic důležitého nehrál, já jsem rád za každou branku, je možné, že to na mě ještě čeká v Horním Štěpánově.

Jaká jsou vaše očekávání před dalším zápasem?

 Bohužel další kolo se nezúčastním neboť mám rodiné zaležitosti, ale určitě chceme vyhrát.

Co říkáte zatím na  výsledky celé soutěže v jarní části, překvapili Vás některý z týmu?

 Popravdě to moc nesledují, ale myslím si, že Nezamyslice si pohlídají vítězství a Haná si pohlídá druhé místo, a doufám že mi poslední tři kola zabojujem a pohlídáme si to trětí místo, protože za námi je to hodně našlapané.

 

Sledujete webový portál fotbalunas.cz, a co si o něm myslíte?

Sleduji ho poslední dva týdny, kdy minulý týden vyhrál můj spoluhráč Pavel Navrátil. Je to super věc, že si kluci mohou přečíst reporty o svých zápasech. Přeji hodně úspěchu s tvořením dalších reportů a rozhovorů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou