"Moji kariéru ovlvinil děda", říká Michal Nešpůrek hráč 23 kola

0

      Třiadvacetiletý Michal Nešpůrek žije již pět let se svojí přítelkyní. Fotbalovou kariéru začínal ve Zbýšově odkud jako žák přestoupil do Zastávky. Na dva roky se také ukázal v brněnské Zbrojovce. Jeho návrat do Zastávky však netrval dlouho, neboť ho zlanařily sousední Rosice, kde kopal tři roky. Nyní je zpět v Zastávce a říká, že by již neměnil. 

Michale, byl jste vždycky střelec k pohledání anebo jste k tomu dospěl speciálním tréninkem? Táhlo Vás to vždycky do útoku?

No neřekl bych, že bych byl střelec k pohledání, vždy jsem raději nahrával, jak střílel góly. Ale teď mně to tam nějak padá, dokonce i trenér mi už několikrát říkal, ať střílím

a nenahrávám. Do útoku mě to táhlo vždycky, cítím se tam dobře. A doufám, že tam ještě nějakou dobu vydržím.

Měl jste jako dítě nějaký sen, kde jste chtěl hrát anebo s kým jste chtěl hrát?

Tak každý má sen, že chce hrát v nějakém slavném týmu, ale vždycky jsem se raději držel při zemi. A s kým bych si chtěl zahrát? No tak určitě s Messim nebo Ronaldem, ale ti by si se mnou moc nezahráli .

Kdo nejvíce ovlivnil vaši fotbalovou kariéru? Je někdo, komu byste chtěl poděkovat?

Tak nejvíce mou fotbalovou kariéru ovlivnil asi děda, který mě k fotbalu dovedl, takže určitě bych chtěl poděkovat jemu, ale i celé mé rodině, která mě ve všem podporovala a také přítelkyni která se mnou jezdí na každý zápas.

Na, co byste chtěl ve fotbale zapomenout aneb Váš nejhorší sportovní zážitek?

No nejradši bych zapomněl na zápas s Jezeřany, kdy jsem neproměnil velké šance a na konci zápasu zkolaboval. Jinak si asi na nic nevzpomínám

 

Co Čechie Zastávka, postoupí do vyšší soutěže? Co tento postup bude pro klub znamenat?

Tak doufáme, že postoupíme, snažíme se o to a doufám, že to dotáhneme do úplného konce a to je postup.
Bude pro klub určitě znamenat hodně. Podmínky na Zastávce jsou výborné a určitě Peťa Hovězák,který se o to všechno stará, a ne jen on, ale i ostatní by byli za postup rádi. Tak doufám, že nezklameme. 

V případě postupu Zastávky, jak budou vypadat oslavy?

Oslavy? No budou určitě do rána a určitě budou hodně, hodně dlouhé. 

 

Proč byste Zastávku neopustil (kvůli komu nebo čemu)?

Zastávku bych neopustil už kvůli lidem v Čechii. Jsme výborná parta, která si rozumí nejen na hřišti, ale i mimo něj. Přál bych si, aby nám to dlouho vydrželo. Ale nikdy nevíme, co se může stát. Dokud mě Čechie neřekne, že už mě nepotřebují, tak tu zůstanu.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou