Veledůležité derby v sobotu v Olešníku!

0

Bude to zápas o hodně. Zápas o takzvaných šest bodů. Uvidíme, který z týmů bude úspěšnější a bude tak nadále držet naději na postup!

Zápas mezi domácím Olešníkem a hostujícím Týnem nad Vltavou. Utkání mezi druhým a třetím týmem tabulky. Bodový rozdíl pouze tři body a oba týmy stále hrající o postup do krajského přeboru. Vzdálenost mezi Olešníkem a Týnem je pouhých 16 km a očekává se tak skvělá divácká kulisa, která vybičuje oba týmy k ještě lepším výkonům. Zápas se odehraje v sobotu 30.5. od 17:00! Přijďte tak podpořit svůj tým a dohnat ho k vítězství v derby a veledůležitým třem bodům.

Bude se nakonec radovat Olešník nebo Týn? Nebo se oba týmy rozejdou smírně a nejspokojenější budou Katovice? Vše bude jasné v sobotu večer.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou