Hráčem 23. kola slávista David Strobl!

0

Nadvláda "Čtyráku" ukončena. Titul Hráče kola, ale zůstavá v Českých Budějovicích, konkrétně na "Koháči". David Strobl získal parádních 800 hlasů a nechal za sebou chýnovského kapitána Hlinku a a roudenského stopera Rezka. Rozdíl mezi druhým a třetím místem byl pouhých šest hlasů!! Rozhovor Vám přineseme zítra.

1. David Strobl (SK Slavia České Budějoivce) - 18%

Parádní výkon na hřišti vedoucího celku soutěže stačil na to, aby se David Strobl stal vítězem. Je viděť, že i za černou práci na hřišti, lze získat ocenění.

 

2. Pavel Hlinka (Chýnov) - 12%

Přehled, rozdávání kvalitních nahrávech a vítězná branka, ani to nestačilo na vítězství v anketě. Skvělý výkon opět. V sestavě kola, již podruhé. Výsledky mají vzestupnou tendenci, tak uvidíme jak to bude dál.

 

3. Jan Rezek (Roudné "B") - 12%

Vymazat střeleckou mašinu ze "Sezimáku" není nic jednoduchého. Své o tom ví roudenský stoper, který ovšem onu mašinu vymazat dokázal. Na hřišti patřil k nejlepším hráčům.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou