Hráčem kola se stal suverénním způsobem Václav Jelínek

0

Jak dopadlo vaše hlasování o hráče kola tentokrát? Celkem jednoznačně zvítězil Václav Jelínek z Mirovic. O obrovský kus za ním skončil Karel Cibulka z Katovic a na bronzový stupínek jste vytáhli Jiřího Vitáka z Blatné.

 

1. místo: Václav Jelínek (Mirovice) - 59%

Hráčem kola se stal poprvé hráč, o udržení hrajících, Mirovic. Václav Jelínek byl sice jediným střelcem svého týmu, ale jelikož dal góly tři, na vítězství v zápase, i v celé anketě, to stačilo a Mirovice porazily Hradiště 3:1. Dá se tak říct, že se Jelínek stal hráčem kola zcela zaslouženě.

 

2. místo: Karel Cibulka (Katovice) - 15%

Záložník Katovic se v ideální jedenáctce objevil vůbec poprvé a hned se vyšvihl na stříbrnou pozici. I díky jeho výkonu utkání s Vimperkem Katovice zvládly a dál tak opanují celou tabulku 1.A.

 

3. místo: Jiří Viták (Blatná) - 8%

Na prvním místě útočník, na druhém záložník a na třetím obránce. Je jím Jiří Viták z Blatné, který nejen svou brankou, ale také svým výkonem podpořil vítězství svého týmu na hřišti rezervy Milevska.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou