Hráčem 23. kola se stává Jakub Prokop

0

Jako jediný se v utkání mezi Košeticemi a juniorkou Humpolce dokázala střelecky prosadit a zařídil tak svému týmu cenné tři body do závěrečných kol soutěže. Řeč je o Jakubu Prokopovi, humpoleckém hrotovém útočníkovi, který svým výkon přesvědčil trenéra a fanoušky, že si zaslouží honosit se titulem hráče 23. kola I. B třídy sk. A.

 

 

 

 

Druhé místo patří chotěbořskému středopolaři Jiřímu Hlaváčkovi. Brankou a dvěma asistencemi se stal hlavním tahounem rezervy Chotěboře za vítězstvím proti nevyzpytatelné Lučici. "Hrál opravdu výborně. Byl strůjcem našeho vítězství," dodal po utkání trenér Chotěboře B Jiří Turek.

 

 

Elitní trojku uzavírá útočník Miloslav Páša. Budíkovský střelec v domácím utkání s Černovicemi rozjásal fanoušky hned dvakrát a byl jedním z hlavních strůjců veledůležitého vítězství Budíkova 3:2.

 

 

Bramborové umístění zůstalo košetickému brankáři Janu Jíšovi. Ten po celé utkání dokázal perfektně čelit humpoleckým útokům, nicméně jeden míč se za jeho záda přeci jenom dostal a znamenal prohru Košetic.

 

 

Konečné výsledky hlasování:

Jakub Prokop (FK Humpolec B) – 24%

Jiří Hlaváček (FC Chotěboř B) – 18%

Miloslav Páša (TJ Rovnost Budíkov) – 14%


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou