Hráčem 23. kola se stává Tomáš Kabíček

0

Počtvrté za sebou zvítězil v našem pravidelném hlasování hráč TJ Slavoje Pacov. Vytrvalí a aktivní fanoušci pacovského Slavoje zvolili hráčem 23. kola I. A třídy sk. A tentokrát Tomáše Kabíčka, který v hlasování zvítězil drtivým rozdílem, když získal 68% všech zaslaných hlasů. 

 

 

 

 

 

Tomáš Kabíček, který pravidelně nastupuje na pozici krajního obránce, zaujal svým výkon trenéra Josefa Lehotského, který ho i přes prohru ve víkendovém šlágru kola proti juniorce Havlíčkova Brodu nominoval do ideální sestavy 23. kola. A jak už se u nás na webu stalo zvykem, pacovští fanoušci spustili svoji hlasovací vlnu a převálcovali hlasy ostatních nominovaných.

 

 

Na druhém místě se umístil útočník Věžnice Michal Šejstal, který však kvůli nemoci obou brankářů musel zaskočit do věžnické svatyně. V nové pozici však nezklamal, v závěru utkání dokázal reflexivně zlikvidovat obrovskou příležitost domácích a pomohl tak svému týmu k cennému bodu ze hřiště Pohledu.

 

 

Třetí příčka pak patří tříbrankovému Tomáši Sedláčkovi. Dobronínský kanonýr i přes tragický úvod utkání, kdy Jiskra za deset minut prohrávala 3:0, dokázal spoluhráčům hattrickem vlít znovu krev do žil a zavelel společně vybojovat heroickým výkonem konečnou remízu 4:4.

 

 

Konečné výsledky hlasování:

Tomáš Kabíček (TJ Slavoj Pacov) – 68%

Michal Šejstal (TJ Věžnice) – 7%

Tomáš Sedláček (TJ Jiskra Dobronín) – 6% 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou