Hráčem 27. kola se stal Jan Fíček z Meteoru

0

Přinášíme vám výsledky hlasování o hráče 27. kola Pražského přeboru. Narozdíl od minulého kola, kdy zvítězil obránce Šimon Hrazdíra, bylo tentokrát na výběr hned ze tří třígolových střelců. Vítězem se stal jeden z nich - Jan Fíček z Meteoru B. 

Útočník Jan Fíček nastoupil za rezervu Meteoru v této sezóně poprvé a hned z toho byl hattrick. Pro Jana Fička hlasovalo 20 procent čtenářů. 

 

Na druhém místě se umístil další třígolový střelec Zdeněk Zmeškal z Uhelných skladů. Ten obdržel 17 procent hlasů. Zdeněk Zmeškal je nejlepším střelcem soutěže a v naší anketě už jednou zvítězil, tentokrát se musí spokojit s druhým místem. 

 

Se 14 procenty hlasů se na třetím a čtvrtém místé umístili parťáci ze záložní řady Unionu Vršovice Michalové Uhlíř a Zukal. Oba v tomto kole zaznamenali po jedné trefě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou