Hráčem 23. kola se stává Jan Matuška

0

Podruhé za sebou se stává hráčem kola hráč Horního Štěpánova, tentokrát se jím stal útočník Jan Matuška. Celkově za toto kolo bylo nejvíce hlasů od začátku jarní části soutěže. Podaří se v dalším kole toto číslo ještě navýšit?

Nejlepší tři hráči 22. kola:

1. Jan Matuška - Horní Štěpánov (42 %)

2. Petr Hodulák - Čechovice "B" (19 %)

3. Jiří Kalandřík- Smržice (15 %)

 

Hráčem kola se stal útočník Jan Matuška, který získal 42 % všech hlasů. Honzovi se povedlo v utkání se Skalkou vstřelit krásnou branku po technické ráně přesně k tyči. Na druhém místě skončil další sniper Petr Hodulák z Čechovického "Béčka". Ostřílený harcovník táhne střelecky svůj tým. V utkání ve Vrahovicích jeho krásna branka znamenala zisk jednoho bodu. Petr Hodulák v hlasování získal Po 19 % hlasů. Na třetím místě skončil Jiří Kalandřík ze Smržic. Talentovaný dorostenec, který se do sestavy kola už několikrát dostal svými výkony táhne Smržice. Proti Přemyslovicím se mu nepodařilo vstřelit branku, ale patřil mezi nejaktivnější hráče na hřišti. Jiří Kalandřík získal 15 % hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou