Rozhovor s hráčem 24. kola - David Nagy (TJ Ludgeřovice)

0

Přinášíme rozhovor s hráčem 24. kola Davidem Nagym, obráncem týmu TJ Ludgeřovice, který se v minulém kole podílel na výhře svého týmu 6:0 nad Václavovicemi čtyřmi asistencemi. Tento výkon jej v hlasování vynesl na nejvyšší příčku.

 

Jaké byly plány Vašeho týmu do jarní části soutěže?

Šli jsme do jara s tím, že se budeme chtití poprat o lepší umístění v tabulce, než na které jsme skončili po podzimu. Nemyslím si, že by jsme mohli bojovat přímo o první místo, kde už byl velký bodový rozdíl, ale druhé, třetí místo proč ne.

Jak prozatím z Vašeho pohledu probíhá jarní část sezóny?

Povedlo se nám uhrát celkem dost bodů hned ze začátku jara, což podle mého moc lidí nečekalo. Co se nám nepovedlo bylo, že jsme chtěli ve třech domácích zápasech jdoucích po sobě bodovat naplno, ale nemyslím si, že by to měla být nějaká tragédie. V týmu máme hráče, kteří si myslím, že patří určitě k těm lepším v soutěži, ale někdy chybí týmu prostě bojovnost a větší chuť vyhrát.

S jakou taktikou jste šli do utkání s Václavovicemi?

Naší taktikou bylo určitě hrát útočný fotbal, hra po zemi, rozebrání soupeře, což se v prvním poločase absolutně nepovedlo. Pár hráčů ze sestavy nám chybělo, například ve středu zálohy velice dobře hrající Honza Němec. Na druhou stranu se do sestavy vrátil Jarda Stromšík, který nakonec v tomto utkání nastřílel hattrick.

Jak vypadal samotný průběh utkání?

První poločas byl z naší strany velice špatný až tragický. Měli jsme spoustu šancí na vstřelení gólu, bohužel nebyli jsme schopni trefit branku. Naopak jsme málem prohrávali po snad jediné šanci Václavovic z protiútoku. O poločase byl v kabině trošku průvan. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší. Už od začátku druhé půle jsme měli hodně šancí ke skórování. Nakonec až v 60. minutě padl první gol. Soupeř odpadl a poté vše skončilo v jejich brance. Vyzdvihl bych určitě výkon obou našich stoperů, kteří hráli bez nějaké vážné chyby. Navíc Roman Fejerčák, náš kapitán mužstva velice dobře podporoval útok. Góly, které padly byly všechny pěkné. Po vydařených centrech do prázdné brány až po velice krásný lob hlavičkou Michala Pěntky.

Jaké jsou cíle Vašeho týmu do zbytku sezóny, případně do dalších?

Naše cíle do konce sezóny jsou jasné. Vyhrát co možná všechny zápasy a skončit v tabulce co nejvýš. V dalších sezónách by to mohl být pokus o postup do 1.A třídy. Tohle, ale není otázka pro mě. Já osobně bych určitě uvítal 1.A třídu.

Jaké jsou Vaše fotbalové ambice do budoucna?

Jsem v Ludgeřovicích velice spokojen. Zvykl jsem si tady. Pokud by ovšem přišla nabídka z vyšší soutěže asi bych se nebránil. Je ale důležité fotbal trošku skloubit s prací, takže uvidíme jestli se v budoucnu něco zajímavého naskytne.

Zaznamenal jste projekt na webových stránkách Fotbalunas.cz a jak se Vám zamlouvá?

Ano znamenal jsem jej já i většina našeho týmu. Mě osobně se velice líbí a ostatním podle mě taky. Někdy se i v kabině řeší co bylo napsané na stránkách, sestava kola, výsledky, hodnocení.

 

 

Profil hráče 24. kola:

Jméno, příjmení: David Nagy

Přezdívka: Čondys

Věk: 22 let

Výška, váha: 176 cm, 76 kg

Stav: Šťastně zadaný

Zaměstnání: Montér ve školním průmyslu

Oblíbený tým: FC Barcelona

Oblíbený fotbalista: Marcelo, Dani Alves, Jordi Alba

Oblíbené jídlo, pití: Maďarský guláš s knedlíkem, kofola

Předchozí působiště: mládež- FC Vítkovice, muži - TJ Ludgeřovice

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou