Písek "B" chce s Jankovem vyhrát

0

Velmi zajímavé a zřejmě i atraktivní utkání bude k vidění v píseckém areálu tuto sobotu po obědě. Domácí rezerva zde přivítá třetí tým tabulky krajského přeboru. Jankov jede do Písku s touhou uhájit medajlovou pozici.

Písek "B" minulý týden prohrál na hřišti vedoucího Jindřichova Hradce 6:2 a rozhodně bude chtít tuto neblahou stránku odčinit. K dispozici by měl kouč domácích mít i některé hráče z třetiligového "A" týmu. "Hrajeme doma, a i když hostíme kvalitního soupeře, budeme chtít vyhrát. Věřím, že nás posílí několik hráčů z třetiligového A-týmu a že odvedeme takový výkon, který nám zajistí výsledek, se kterým budeme všichni spokojeni," říká trenér mužstva Jaroslav Kostka.

 

Jankov je však ve formě. Na jaře je druhým nejlepším týmem a v deseti zápasech inkasoval pouze pět branek. Minulý týden si jankovští směle pochutnali na Dačicích.

"V tabulce jsme šestí, nemáme záchranářské starosti, takže můžeme hrát uvolněně a soustředit se pouze na fotbal. Věřím, že tým Jankova hodně potrápíme a v utkání získáme tři body. Dodal Jaroslav Kostka, lodivoj Písku "B".

Utkání se odehraje ve 13:15 v sobotu.

 

Zdroj: František Bořánek/FC Písek


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou