Rozhovor s hráčem 22. kola Pavlem Navrátilem

0

Hráčem 22. kola se stal stoper Horního Štěpánova Pavel Navrátil, který má zkušenosti i s druhou nejvyšší fotbalovou soutěží u nás.

Gratuluju Vám, byl jste zvolen hráčem kola. Mohl by jste se nám trošku blíže představit?

Jmenuji se Pavel Navrátil. Začínal jsem s fotbalem v  Železárnách Prostějov později LeRK Prostějov, Zeman Brno, Lipová, Protivanov a v současnosti hraji vHorním Štěpánově.


Zdroj: http://prostejovsky.denik.cz/fotbal_region/predstavujeme-tym-kostelce-pod-drobnohledem.html

Jak hodnotíte svůj výkon ve víkendovém zápase?

 Mně nepřisluší hodnotit sám sebe, to je spíše otázka pro trenerá popřípadě spoluhráče.

Která branka byla nejkrásnější, co jste vstřelil (Popis akce)?

 Ja jako obránce moc branek nedávám, teď se mi nějaká konkrétní branka nevybavuje, která by vynikala svojí krásou. V současnosti střílím branky spíše z penalt.

Která branka byla nejdůležitější, co jste vstřelil?

 Asi když jsem hrál ještě v Lipové a hráli jsme o postup z krajského přeboru do divize z Velkými Losinamy a vyhráli 3:0 a já vstřelil dvě branky.

Jaká jsou vaše očekávání před dalším zápasem?

Vzhledem k tomu, co jsme slyšel, tak pojedeme v dosti okleštěné sestavě, bude nám chybět pár hráčů ze základní jedenáctky. Byl bych příjemně překvapen, kdybychom ve Skalce bodovali, která hraje poslední zápasy pěkný fotbal. 

Co říkáte zatím na  výsledky celé soutěže v jarní části, překvapili Vás některý z týmu?

 Momentálně je na tom herně nejlépe Haná Prostějov, protože když jsme hráli v Nezamyslicích, tak domácí mě moc nepřesvědčily, ikdyž jsem slyšel, že jim dost kluků chybělo, ale to je pro každého. Myslím si, že Haná by si postup zasloužila. Na podzim hráli Vrahovice moc pěkný fotbal, ale na jaře jim to moc nejde.

Sledujete webový portál fotbalunas.cz, a co si o něm myslíte?

Začal jsem tento web registrovat, když jsem se před měsícem dostal do sestavy kola. Snažím se na to sem tam podívát, především na reporty ze zápasů. Myslím si, že je velice přijemné si přečíst o těchto místních, když to řeknu sranda matchich.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou