Hráčem 22. kola se stává Martin Málek

0

Čtenáři a fanoušci webu fobtalunas.cz vyvolili za hráče 22. kola I. B třídy Martina Málka. Obránce chotěbořské juniorky byl při výhře na hřišti druhé Mírovky a svým bezchybným výkonem si vysloužil nominaci do ideální sestavy 22. kola. Jeho fanoušci mu pak v následném hlasování přidělili titul hráče kola. Díky výhře přeskočila rezerva Chotěboře v tabulce právě Mírovku a patří jí průběžné druhé místo.

 

 

 

Na druhé příčce má zastoupení lídr soutěže Ledeč nad Sázavou. Jiří Šotola přispěl jednou brankou z 37. minuty k pohodlnému vítězství na hřišti Košetic, kam po nečekané domácí porážce od juniorky Humpolce přijížděli ledečtí fotbalisté s jasným cílem odčinit tuto prohru.

 

Třetí místo patří tříbrankovému Lukáši Kavkovi z TJ Rovnosti Budíkov. Ostrostřelec Kavka dokázal podruhé za sebou vstřelit v utkání hattrick a byl ústřední postavou veledůležitého utkání Dobronína proti Horní Cerekvi. Dobronín toto utkání zvládl rozhodnout až v nastaveném čase, kdy se po krásné Kavkově akci prosadil Zour a pomohl svému týmu udělat další důležitý krůček k záchraně v soutěži. Kavka si tak připsal tři branky a jednu asistenci, byl u všech gólů hostí a jednoznačně největší hvězdou utkání.

 

Mezi první tři nejlepší se ovšem nedostal například další bombarďák Roman Provazník z Lučice, který stejně jako Kavka dokázal nasázet do sítě soupeře hned tři branky a velkým dílem přispěl k vysoké výhře Lučice nad posledními Jiřicemi 5:1. Dalším favoritem, který na první tři příčky nedosáhl, je černovický špílmachr Libor Koller. Ten z pozice stopera řídil demolici Tisu 7:0, na které se sám podílel dvěma góly. 

 

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Martin Málek (FC Chotěboř B) - 47%

2. Jiří Šotola (FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou) - 30%

3. Lukáš Kavka (TJ Rovnost Budíkov) - 9%


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou