Vyšší Brod se stal vítězem již podruhé, Robert Bäuml předčil frymburský duel

0

Č E S K O K R  U M L O V S K O  -  Již druhá pomyslná zlatá medaile připadla týmu Vyššího Brodu poté, co v anketě, která byla, co se týče počtu zaslaných hlasů, prozatím rekordní, jasně vévodil mladík Robert Bäuml. Ten vyhrál celkem s přehledem, ovšem zajímavější boj se odehrál mezi dvěma týmovými kolegy z "B týmu" Frymburka. Úspěšněji nakonec vzešel Jan Šisler, jemuž od fanoušků připadlo pouze o jediné dva hlasy více, než spoluhráči Janu Žákovi, kterýžto uzavřel trojúhelník nejlépe hodnocených fotbalistů, jež toto kolo nabídlo.

   

1. místo:  Robert Bäuml  -  FK Dynamo Vyšší Brod “A“  |  30% hlasů
Téměř jedna třetina všech hlasujících čtenářů vyjádřila svou přízeň vyšebrodskému mladíčkovi, jenž si nakonec z našlapané ankety odnáší titul nejlepšího a nejúspěšnějšího hráče uplynulého kola. Benjamínek, který se podepsal pod dvěma ze tří branek týmu, byl jedním z celkem dvou vyzdvihovaných hráčů samotným trenérem Janem Strakou, jeho týmový kolega Krauskopf se bohužel do TOP jedenáctky již nevešel. Střelecká produktivita nakonec rozhodla o nominaci právě Bäumla.

 

2. místo:  Jan Šisler  -  FC Šumava Frymburk “B“  |  19% hlasů
První z dvojice frymburských zástupců, nominovaný od trenéra Lukáše Matuše. Hráč, jenž svou dominantou ve vzdušných soubojích figuroval, vyhrával většinu soubojů a ve hře na zemi měl též své uplatnění. Tvořil hru, rozehrával balony a na hřišti byl velice výraznou ikonou. Tento agilní pilíř základní sestavy Frymburka si o nominaci říkal svou aktivitou při hře již delší dobu. V ofenzivní hře je velice platný a vidět je velice výrazně i v defenzivě, ovšem tentokrát bohužel přispěl ke kontaktní brance soupeře.  I přesto jej ale diváci a fanoušci ocenili stříbrnou pozicí v anketě.

 

3. místo: Jan Žák  -  FC Šumava Frymburk “B“  |  19% hlasů
Do sestavy kola byl po svém výkonu ve druhém poločase nominován naší redakcí, jíž v nemalé míře zaujal. Po bezgólovém stavu zasáhl do hry, stal se autorem dvou branek, ačkoliv té poslední pomohla i Štěstěna, ovšem i na takové trefy se fotbal hraje. Se svým kolegou odehrál opravdu vyhrocený duel a na třetí místo jej dostal rozdíl pouhých dvou hlasů. I přesto se Frymburk dostal do historie naše portálu, alespoň v okresním přeboru na českokrumlovsku. Dosud se žádnému zúčastněnému celku nepodařilo obsadit více, než jednu pozici.

 

 

 

Zítra tradičně přineseme rozhovor s vítězem. Tentokráte bude naším tázaným vyšebrodský záložník Robert Bäuml, jenž vysvětlí, čím si jeho Dynamo vysloužilo již druhé prvenství, což se kromě něj mimochodem prozatím podařilo pouze Dolnímu Dvořišti. Budeme se ho ptát jistě i na jeho fotbalovou minulost a tradičně, jako každý jiný námi tázaný kráč, prozradí elitní fotbalový klub, který by jej lákal.

   

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou