Hráčem kola se stal Tomáš Švehla z Katovic

0

Máme za sebou další hlasování o hráče kola, které tentokrát vyhrál svelký náskokem Tomáš Švehla z Katovic, před druhým Jakubem Plojharem z Týna nad Vltavou a třetím Davidem Reindlem z Netolic.

 

1. místo: Tomáš Švehla (Katovice) - 55%

Takhle suverénní vítězství už tu dlouho nebylo. Navíc Tomáš Švehla je prvním brankářem, který tuto kategorii vyhrál. Vždyť právě on byl tím hráčem, který dovedl svůj tým ke třem bodům, když v poslední minutě utkání lapil penaltu a Katovice tak zvítězily 2:1.

 

2. místo: Jakub Plojhar (Týn nad Vltavou) - 11%

Na druhém místě se poprvé objevil Jakub Plojhar. Útočník týnské Olympie byl jedním ze strůjců jejich vítězství na hřišti Lažiště, které ještě do tě doby bojovalo o postup do krajského přeboru. Po tomto utkání Lažiště ze hry vypadlo a naopak Týn si o postup říká čím dál tím víc.

 

3. místo: David Reindl (Netolice) - 9%

Na třetím místě se umístil také útočník. Jmenovitě David Reindl, který se dvěma brankami podílel na demolici Vimperka 6:2. Uvidíme, kolikrát se trefí v příštím kole doma proti Vodňanům.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou