Rozhodovalo přes tisíc hlasů. Nejvíce jich ukořistil Tomáš Pintér, druhý skončil Micák, třetí Opekar

0

Byl to boj a nakonec se Hráčem kola stal plánský stoper Tomáš Pintér. Podruhé se na "bedně" v hlasování objevil zástupce Frymburku, Micák si za svůj výkon vysloužil 30 % hlasů, obvykle silný velešínský zástupce si nyní musí vystačit s bronzovou pozicí. Děkujeme všem hlasujícím!

1. TOMÁŠ PINTÉR (SK PLANÁ) - 39 %

Zkušený hráč zažívá v Plané úspěšné období. Spolu s bratrem Janem (který už v naší anketě také zvítězil) patří k vůdcům týmu, který bojuje o postup i ve finále krajského poháru. Proti Krumlovu defenziva Plané už počtvrté za sebou venku neinkasovala, Pintér vstřelil krásnou branku na 2:0. S hráčem přineseme rozhovor.

2. Josef Micák (Frymburk) - 30 %

Bilance 1+3 z duelu proti Křemži ho vynesla na stříbrnou pozici. Trenér Mertl si hru útočníka nemohl vynachválit, jen těch branek mohl Micák nastřílet ze svých četných šancí více...

3. Michal Opekar (Velešín) - 16 %

Skvělý hlavičkář se svým výkonem v obraně zasloužil o další výhru Velešína, a to na půdě přímého konkurenta v boji o postup. Stačilo to ale "jen" na třetí pozici v našem hlasování.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou