Pavel Janeček se stává podruhé hráčem kola!

0

Historicky první hlasování o hráče kola vyhrál právě Pavel Janeček. Měsíc s měsícem se sešel a tento hráč vyhrává opět. Nyní to sice nebylo tak jednoznačné, ale na to se historie ptát nebude. Druhé místo vybojoval bavorovický Marek Hanus, třetí o pouhé dva hlasy skončil kanonýr ze Sokolu Sezimovo Ústí Dominik Šmíd! 

1. Pavel Janeček (útočník SK Čtyři Dvory) - 25%

Nejdřive dostal "Čtyrák" do vedení, když se dokázal chladnokrevně prosadit po rohovém kopu a odraženém míči. Při brance na 2:2 si připsal asistenci. Branka padla z pokutového kopu, který byl právě na Janečka.

 

2. Marek Hanus (brankář Bavorovice) - 20%

V zápase proti Lokomotivě předváděl parádní zákroky. Byl podepsán pod klíčovým okamžikem zápasu, když nejdříve vychytal tutovku hostí a z následného brejku domáci vybojovali roh, z kterého padla nakonec i vítězná branka.

 

3. Dominik Šmíd (útočník Sokol Sezimovo Ústí) - 20%

Již třetí kolo za sebou si dělá se soupeřovo obranou co chce. Nyní to sice nebyl hattrick, ale i tak byl jednoznačně nejlepším a hlavně klíčovým hráčem Sezimova Ústí při rozstřílení Dobré Vody. Vstřelil dvě branky a na tři nahrál. Domácí si s ním nevědli rady.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou