Plzeň kraj - 1.A třída – Hráčem 26. kola je Vlastimil Beránek!

0

Sestavu šestadvacátého kola ovládl útočník Svéradic Vlastimil Beránek rozhodl duel proti Nepomuku v jeho závěru střelou zpoza vápna. Od začátku dubna se trefil již podesáté a navíc v každém utkání. Vy jste ho odměnili dvaačtyřiceti procenty vašich hlasů. Druhý skončil pačejovský Jaroslav Kubaň, bronz bere gólman Žichovic Jan Rojík.

 

 

 

 

Vlastimil Beránek – Útočník Svéradic rozhodl duel proti Nepomuku v jeho závěru střelou zpoza vápna. Od začátku dubna se trefil již podesáté a navíc v každém utkání. Hlasování ovládl dvaačtyřiceti procenty vašich hlasů.

 

Jaroslav Kubaň – Pačejovský autor hattricku z minulého kola zajistil svým gólem hlavou bod pro svůj tým na půdě Nýrska. Za poslední měsíc je to jeho již devátá branka. Od vás získal osmadvacet procent hlasů.

 

Jan Rojík – Jako první gólman na jaře nepovolil lídrovi ze Lhoty ani jednu radost ze vstřelené branky. V posledních třech utkáních inkasoval pouze jednou. Žichovický brankář si od vás vysloužil sedmnáct procent hlasů.   

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou