TIP EXPERTA - 26. kolo MSD "D": Roman Wolker

0

Expertem 26. kola MSD "D" je Roman Wolker, 51letý místopředseda novoměstského klubu SFK Vrchovina z.s. Nové Město na Moravě. Roman Wolker začal v klubu jako trenér přípravky v roce 2001, přes žáky, dorost, vedoucího týmu, člena výboru se v roce 2009 stal místopředsedou klubu a v této funkci je do dnes. Zažil všechny velké klubové úspěchy za posledních 10 let, jak v mládežnických kategoriích, tak kategoriích dospělých, včetně postupu do žákovské ligy, dorostenecké divize, a nakonec i divize mužů. 

 

FC Viktoria Otrokovice - TJ Sokol Tasovice                               Tip:0

Tasanda si domácí prohrou s ČSK Uh.Brod (0:2) pěkně zavařila. Otrokovice disponují rychlonohým a střelecky disponovaným mladíčkem Silným. Přesto si myslím, že Jihomoravané odvezou bod za remízu.

SK Bystřice nad Pernštejnem - FK Hodonín                                Tip: 2

Hodonínská krize pominula, bohužel domácí tým zmítají zranění. Trenér Fencl bude mít těžkosti se sestavou, tipuji vítězství hostí.

TJ Fatra Slavia Napajedla - FK Mutěnice                                    Tip: 1

Zápas posledního s předposledním, v sestupových pozicích jsou nejvíce namočení. Protože s jistotou víme, že ze skupiny sestoupí jen dva týmy, naději si budou chtít uchovat oba celky. Více věřím domácí Fatře.

TJ Slavoj TKZ Polná - FK Pelhřimov, o. s.                                  Tip: 1

Polná doma nebude chtít zaváhat, pokud vyhraje, bude mít prakticky jistotu záchrany.

SFK Vrchovina - FSC Stará Říše o.s.                                           Tip: 1

Věřím domácímu týmu, na domácím hřišti na jaře ještě neztratil bod. Přijede zkušený tým, vedený Kadlecem s Neumanem. Bude hodně záležet na tom, zda bude exjihlavský hráč v sestavě Staré Říše.

FC Slovan Havlíčkův Brod - FC Žďas Žďár nad Sázavou        Tip: 1

Zemanovi Slovanisté budou chtít doma naplno bodovat, Žďár dostal za poslední dva zápasy 10 branek, bude záležet, zda bude chytat Hajný. Domácí jsou jasným favoritem.

FC Velké Meziříčí - ČSK Uherský Brod                                      Tip: 1

Domácí tým prochází obdobím, jako na houpačce. Není možné, aby hráči jednoho týmu udrželi formu od srpna do června. Každý si vybere svoji slabší chvilku. Domácí jsou pro mě přesto jasným favoritem zápasu a Broďané odjedou s prázdnou.

FC Slovan Rosice - FK Blansko                                                    Tip: 1

Jihomoravské derby může dopadnout všelijak. Blansko potřebuje nutně body k záchraně. Favoritem jsou Rosice, proto ve svém tipu dávám za jedna. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou