V Kraji se kontumovalo

0

    Od příští sezóny problém s kontumačními výsledky zmizí. Fotbalová (R)evoluce mu zabrání. To bude  až od podzimu. Na jaře nám zůstávají.

     Po roce se opět odehrává stejný příběh s názvem " Členské příspěvky FAČR". Ano, opět jsou zde první kontumace pro jejich nezaplacení. Pátrání po příčinách není těžké. V zimní přestávce  se mužstva snaží posílit a tak mezi jedntolivými kluby jsou na pořadu dne přestupy a hostování. O přestupy ani tak nejde, neboť klub jasně vidí, zda hráč má zaplacený členský příspěvek. U hostování je to složité. Tam je hráč evidován stále u mateřského klubu a celek, do kterého přestoupí musí "najet" do systému FAČR a zjistit, zda má příspěvek uhrazen. Pokud toto opomene, tak sice hráč za něj může nastoupit(legislativně vše v pořádku), ale nezaplacený členský příspěvek, rovná se kontumace. Takto se to přihodilo celku FK Baník Dubňany v KP, kterým byly kontumovány 2 zápasy :

Dubňany - Vojkovice 0:3 (na hřišti 3:0), neoprávněný start 
Bystrc - Dubňany 3:0 (na hřišti 2:0), neoprávněný start 

V I B třídě skupině B přišel o bod Zbýšov:

za kontumaci zápasu s Mikulovem 0:3 ( na hřišti 3:3). Zápas Újezd - Zbýšov ponechán výsledek 4:0 .

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou