Tomáš Munduch - Rozhovor s hráčem 21. kola III. třídy okr. Jihlava

0

Naší redakci se podařilo vyzpovídat jednadvacetiletého levého obránce z Luk nad Jihlavou, kterému se podařilo zvítězit v anketě Sestava 21.kola, kde získal 75% z celkového počtu hlasů. Rodinu zatím neplánuje, tak se může dosyta věnovat louckému fotbalu.

 

Tomáši, fanoušci webového portálu fotbalunas.cz Vás zvolili hráčem 21. kola III. třídy okresu Jihlava. Zkuste zavzpomínat na utkání a zhodnoťte Váš výkon proti Stříteži.
Nemyslím si, že můj výkon byl nějak excelentní , odehrál jsem si to svoje a asi to stačilo.

 

Hosté nastoupili v nekompletní sestavě. I přesto jste se trochu trápili. Kdy přišel zlom utkání?
Po prvním poločase jsme byli rádi za stav 2:0 , kdy jsme se po dvou slepených gólech dostali do vedení. I soupeř měl šance po našich chybách , takže my mohli být rádi , že je to tak jak to je. Zlom přišel asi druhý poločas, kdy se ukázala naše převaha v počtu hráčů , soupeřům došli nejspíše síly a nám se povedlo dát ještě nějaký ten gól.

 

Do konce soutěže zbývá pár kol. Jaké jsou Vaše osobní cíle a jaké týmové?
Osobní cíle, asi jen ty se nezranit a nebo se nějak blbě nenechat vykartovat . Týmové asi vyhrát všechno co půjde a umístit se co nejvýše v tabulce.

 

Se kterým soupeřem se Vám osobně doposud hrálo nejlépe a zároveň nejhůře?
Nedá se říct nejlépe nebo nejhůře, každý zápas je úplně jiný. Mám rád zápasy s týmy z okolních vesnic. Vždy je to vyhrocené, ale na konci zápasu se vždycky člověk zasměje a podá si ruku. Přece jen se s klukaka známe.

 

Teď trochu odbočím. Který je Váš fotbalový vzor a proč?
Moje první a jasná volba je Roberto Carlos. Už od mala jsem ho zbožňoval. Úžasný obránce s neskutečnou levačkou. A dále pak ještě Steven Gerrard.

 

Když zavzpomínáme na Vaše začátky. Kdo Vás k fotbalu přivedl?
Tak nějak vzpomínám. Asi to byl otec , jak on tak i děda byli fotbalisté ,takže mě k tomu tak nějak směřovali.

 

Vzpomenete si kdy a kde?
Teď si nejsem jistý, zda mi bylo 5 nebo 6 letý jsem nastoupil jako malý klučina do Loucké přípravky.

 

Je před námi poslední otázka. Sledujete náš nový web fotbalunas.cz? A jak ho hodnotíte?
Poslední dobou jsem i začal sledovat. Není to ale moc dlouho. Hodnotím ho zatím kladně, líbí se mi, že tam dáváte i podrobné informace z třetích tříd a tak. Vypadá to dobře a nadějně.

 

Tomáši, děkuji za odpovědi a přeji hodně štěstí v dalších jarních kolech proti Vašim soupeřům.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou