Náš hlavní cíl je postup do Okresního Přeboru…

0

K dalšímu rozhovoru jsme si přizvali hráče čtrnáctého kola III. Třídy skupiny A Romana Bartoše. Útočník vedoucího Bohutína zničil svého soupeře z Lázu čtyřmi brankami a pomohl navýšit náskok na čele tabulky. Roman je převážně útočník, který ve své fotbalové kariéře prošel místními kluby 1.FK Příbram, ale i Spartakem Příbram. Poslední rok tento útočník tráví v klubu Litavan Bohutín a prokazuje své střelecké kvality.

Ahoj, v Sobotu jste nastoupili proti Lázu, tedy sousedům z vedlejší vesnice. Je pro tebe tento zápas něčím speciálním? Nebo ho bereš jako každý jiný?

 

Ahoj, tak jasný derby je derby ale pro mě je každý zápas důležitý stejně, a chci, aby byl každý odehraný s plným počtem bodů, bez ohledu na to s jakým soupeřem hrajeme.

 

V tomto zápase se ti podařilo vsítit čtyři branky, která z nich byla podle tebe nejdůležitější? Vybavíš si která byla nejsložitější?

 

No nejdůležitější byl asi druhý gól z penalty, kterou jsem udělal, ale nekopal. Zápas byl ze začátku takový zbrklí, takže gól na 2:0 nás oklepal a začali jsme pořádně hrát. A nejsložitější gól byl asi na 3:0. Dostal centr mezi dva obránce, kde jsem se procpal mezi dva obránce, brankář vyběhl tak jsem ho na poslední chvilku přehodil.

 

Navíc jste díky této výhře navýšili náskok na druhé Zduchovice. Jaké máte jako tým cíle do dalšího průběhu sezóny?

 

Náš hlavní klubový cíl je postup do vyšší soutěže. Minulou sezonu nám to bohužel nevyšlo a skončily jsme na druhém místě, a proto uděláme vše pro to aby to vyšlo v té letošní.

 

 

Gratuluji ti k tvému úspěchu a přeji ti ať ti to střílí stejně nebo, alespoň podobně jako v sobotu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou