Diváci vybírali a vítězem hlasování o hráče kola určili Tomáše Salvu

0

Výsledky zveřejněny! Naši čtenáři mohli, klasicky už od pondělního poledne až do úterní půlnoci, hlasovat pro svého favorita z vybrané ideální jedenáctky kola. V jedenadvacátém kole padalo poměrně dost branek, a proto se není až tak čemu divit, když zjistíte, že hráčem kola se stal útočník. Na základě Vašich hlasů jím nakonec je Tomáš Salva ze Sokolu Šindelové, ale jisté je, že kvůli brankám Tomáš nezvítězil, on totiž o víkedu nedal ani jedinou. Diváky nadchl spíše jeho bojovný výkon. Teď ale popojděme, čím dále totiž po stupních vítězů jdeme, tím dále se posouváme v sestavě. A proč ne? Viděli jsme také hosdně vyrovnaných utkání a důležitá tak byla i hra opačným směrem. Na druhém místě tady skončil středopolař Tomáš Zindl z Lomnice a na třetím pak obránce z Krásna, Roman Schlossbauer.

Náš vítěz měl před svými konkurety tentokrát celkem výrazný náskok. Tomáš Slava (Sokol Šindelová) je útočník Šindelové, která ve své nedělním utkání padla nakonec 1:6. Sám náš vítěz ale žádný gól nevstřelil. Diváky tedy musla oslovit asi jeho bojovnost a chuť hrát i za stavu, kdy už jednoznačně prohráváte. Tomáš se snažil běhat po celém hřišti a po celou dobu velmi kvalitně napadal defenzivu soupeře. Od čtenářů si nakonec za svůj výkon vysloužil 46 procent jejich hlasů, které mu s přehledem k vítězství postačily.

Druhý skončil středopolař z Lomnice, která o víkendu byla nakonec také poražena. Avšak Lomnice neskončila s takovým debaklem, naopak, proti lídrovi z tabulky bojovala o body až do samotného závěru. Velmi důležitou součástí týmu byl také Tomáš Zindl (OSS Lomnice), který si skvěle pokrýval střed hřiště a utkání se mu vydařilo po všech směrech. Vypomáhal defenzivě a velmi aktivní byl také na druhé straně. Sám navíc vstřelil gól, který Lomnici vrátil zpět do hry o body. Za jeho sympatický výkon jste mu udělili osmnáct procent Vašich hlasů.

Jen o procento za ním skončil obránce Krásna, Roman Schlossbauer ml. (Baník Krásno) a ani ten nebyl výjimkou naší dnešní kuriózní statistiky u vítězů. Ani on totiž o víkendu nebyl členem vítězného mužstva. Krásn totiž v sobotu padlo 2:3 na chodovsém Spartaku. Krásno bylo ale po celou dobu utkání Chodovu kvalitním soupeřem a většinu části utkání se i drželo ve vedení. Roman perfektně řídil svou defenzivu a s ledovým klidem rozehrával balóny. Přejít přes něj nedokázali Chodovští ani jednou. Krásno pokaždé inkasovalo po nacentrovaném balónu do vápna. Pro horší počtáře, našeho obránce jste odměnili sedmnácti procenty hlasů.

Všem vítězům závěrem ještě jednou gratulujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou