Tip experta 17. kolo - Záložník Jan Skok tipuje nadcházející kolo 1.A sk. B

0

Jeden z klíčových záložníků a kapitán českokrumlovského SK Větřní Jan Skok tipuje výsledky následujícího kola. V něm tipuje pouze jednu remízu ve Čtyřech Dvorech. Výhru hostů očekává v duelu ve kterém nastoupí a také v Nové Vsi, kde hraje Chýnov. V ostatních duelech se přiklání k domácím celkům. 

Čtyři Dvory - Bavorovice: tip 0

Čtyrák v posledních zápasech doma neprohráva a naposledy porazil venku silné Sezimovo Ústí. Bavorovice však budou chtít odčinit domácí porážku od Dobré Vody. Proto se oba týmy rozejdou v sobotním slunečném dopoledni smírně.

 

Sokol Sezimovo Ústí - Borovany: tip 1

Sezimák má Borovanům co vracet. Na podzim u nich prohrál 4:2. Jedničce nahrává i aktuální (ne)forma Borovan. Snad si tým z táborského okresu pohlídá členství hráčů :)

 

Planá nad Lužnicí - Jindřichův Hradec "B": tip 1

Pokud chtějí domácí pomýšlet na postup do kraje, měli by toto utkání zvládnout. Navíc po tom, co dostali v domácím zápase "bůra" od Čtyřech Dvorů, mají svým divákům co vracet. Áčko Jindřicháče hraje až v neděli, ale rezervu nabytou pendli mít nejspíš nebude. Tři body zůstanou v Plané.

 

Nová Ves/Brloh - Chýnov: tip 2

Nová Ves potřebuje body jako sůl., ale minulé vítězství z domácí půdy nezopakuje. Chýnov neprohrál pět zápasů v řadě a neprohraje ani v Nové Vsi.

 

Lokomotiva ČB - Větřní: tip 2

Lokotka ze dvou zápasů na jaře dvakrát prohrála. Přesto má 3 body za domácí kontumační výhru nad Hradcem. V podzimním duelu zůstaly body ve Větřní a tým z českokrumlovska si odveze body i v sobotu.

 

Slavie ČB - Hrdějovice: tip 1

Oba týmy se pohybují v dolní polovině tabulky a každý bod je pro ně důležitý. Slavie má o zápas méně a v minulém týdnu měla volno. Určitě se dobře připravila a zužitkuje výhodu domácího prostředí. Hrdějovičtí mají celou sezonu kolísavé výsledky. Od malého jezu odjedou s prázdnou.

 

Roudné "B" - Dobrá Voda: tip 1

Jedná se o zápas kola. Roudenští posílenou Dobrou Vodu porazí těsným poměrem. Navíc posledních 8 kol neprohráli a stoupají tabulkou a po tomto vítězství se dotáhnou na špičku. Bude to určitě pohledný fotbal vzhledem ke kvalitám obou týmů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou