Mužem 17. kola je Roman Lávička

0

17. kolo III. třídy skupiny A ovládl v hlasování o Muže kola Roman Lávička z TJ Sokol Lipí. Za ním pak s obrovským odstupem skončili se stejným počtem hlasů Jan Hrdlička z FC Praktic Pištín a Jan Gruber z FK Boršov nad Vltavou. Toto kolo bylo zatím rekordní co se týče počtu hlasů, návštěvníci stránek zaslali téměř tisíc hlasů.

1. Roman Láviča ( TJ Sokol Lipí ) - 76%

Takhle drtivé vítězství jsme v hlasování ještě neměli. Roman Lávička ovládl z obrovský náskokem hlasování o Muže kola, když získal necelých 700 hlasů. V zápase na hřišti ve Strýčicích si jeho Lipí odvezlo sice povinné tři body, ale na vítězství se hodně nadřeli. Lávička byl jediným hráčem, který snesl vážnější měřítko a jedinou brankou rozhodl o výsledku zápasu.

2. Jan Hrdlička ( FC Praktic Pištín ) - 6%

V zápase s Bavorovice byl nejlepším mužem na hřišti. Ve druhém poločas nastartoval svůj tým k vysokému vítězství 6:1. Mezi střelce se zapsal celkem dvakrát.

3. Jan Gruber ( FK Boršov nad Vltavou ) - 6%

Exligový hráč táhne mužstvo Boršova za postupem do Okresního přeboru. Na jaře svým spoluhráčům nejčastěji branky připravuje, nyní se proti Dívčicím sám dvakrát prosadil a jeho tým dál vévodí tabulce s 9 bodovým náskokem.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou