Hráčem 21. kola III. třídy okresu Jihlava se stává Tomáš Munduch z Luk nad Jihlavou, který své spoluhráče v sestavě kola doslova rozdrtil!

0

Tomáš Munduch, co by obránce v naší sestavě kola, hájí barvy Luk nad Jihlavou ''B''. V zápase proti Stříteži pomohl své defenzivě k udržení čistého konta a i proto ho čtenáři portálu fotbalunas.cz zvolili hráčem kola. Hlasování bylo velmi početné, což poukázalo o zájem lidí o náš portál, za co patří pro Vás čtenáře velké díky.

Výsledky hlasování byly celkem v jednoznačné režii loučského zadáka. Z celkových 471 hlasů jich Tomáš Munduch získal 354. To je rovných 75% s celkového počtu hlasů a my se můžeme zítra těšit na rozhovor s hráčem 21.kola.

Na druhém místě se umístil taktéž obránce. Pavel Kubala z Třeště, jenž pravidelně nastupuje za rezervu Slavoje a občas vypomůže i na hrotu třešťského áčka, získal celkem 12% za 57 hlasů.

Na třetím místě se umístil opět hráč třešťského Slavoje Honza Vrátil s počtem 33 hlasů a 7% z celkového počtu hlasů. Bohužel ani asistence při rozhodujícím gólu zápasu nepomohla Honzovi v hlasování zvítězit.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou