Tip Experta - 17. kolo: Tři výhry domácích i hostů, k tomu jedna remíza. Také přání prohry Jistebnice!

0

První článek z rubriky Tip Experta vám přinášíme s hráčem FK Řepeč-Opařany Pavlem Martínkem. Dle záložníka si výhru před svými diváky připíše Záhoří, Kluky a jeho celek, loupit na soupeřově hřišti zase budou Malšice, Větrovy a Jistebnice. U posledního jmenovaného si ale v hlouby duše Martínek přeje prohru. A proč? To aby se zdramatizoval boj o postup do 1.A třídy, kam má zatím tento celek slušně nakročeno. Zápas Bechyně s Chyšky zase prý dopadne remízou. V dalších pátečních dílech budou tipovat vždy hráči jiného klubu.

Mladá Vožice - Malšice | tip 2

"Tento zápas hodně poznamená poslední kolo. Domácí mají v zádech porážku 0:1 se Sepekovem, jejich střelecké problémy asi budou pokračovat. Za to Malšice jdou s výhrou 4:0 do zápasu s klidem a díky třem bodům se tak dotáhnou na svého soupeře."

 

Sepekov - Větrovy | tip 2

"Hosté naposledy nehráli, a o to větší chuť budou mít do hry. Sepekov sice může vzdorovat, ale asi to k ničemu nepovede."

 

Ratibořské Hory - Jistebnice | tip 2

 "Jistebnice minule doma remízovala, zápas v Ratibořských Horách ale dle mého zvládne. I když bych si přál aby ne, nikoli však kvůli nesympatii, ale aby se zdramatizoval ještě boj o postup."

 

Záhoří - Temelín | tip 1

"Tady to je asi jasný tip, jeden bod na kontě hostí totiž mluví za vše. Navíc Záhoří v posledním kole bodovalo v Jistebnici, má formu."

 

Bechyně - Chyšky | tip 0

"Chyšky asi herně nepatří tam na třináctou příčku. Bojovat o záchranu budou ze všech sil, proto tipuji s Bechyní remízu.

 

Řepeč-Opařany - METEOR Tábor | tip 1

"Soupeř sice minulé kolo dokázal porazit druhý Boston Kluky, ale my jim body nedáme. Naposledy jsme ztratili s Chyšky a dál už rozdávat nehceme (smích)."

 

Kluky - Smetanova Lhota | tip 1

"Kluky sice v minulém zápase prohrály s Táborem, ovšem Lhota na tom je po porážce 0:4 s Malšicemi ještě hůř. Myslím, že domácí si spraví náladu."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou