TIP EXPERTA - 20. kolo I. B třída „B“: Libor Smejkal

0

Jako experta soutěžě pro tohle kolo jsem si vybral trenéra Velkomeziříčské rezervy Ing. Libora Smejkala, který má v I. A třídě zatím nejúspěšnější sezónu a má nakročeno k postupu do Krajského přeboru. Pětadvacetiletý vystudovaný inženýr spjal celou svoji kariéru s Velkým Meziříčím, stejně jako jeho otec Libor, který trénuje A tým a pod jeho vedením hraje divizi i Liborův mladší bratr Eduard. V minulém kole tipoval Lukáš Midrla, který byl velmi úspěšný a ze 7 utkání trefil 5. 

TJ Sokol Kněžice - TJ „Jiskra“ Měřín - 0

Jelikož je trenér Měřína Petr Munduch můj velmi dobrý kamarád, přál bych Měřínu, aby v Kněžicích vyhrál, ale myslím si, že Kněžice ukopou doma remízu.

 

TJ Sokol Stařeč - FC Spartak Velká Bíteš B - 1

V tomhle kole vidím velkou výhodu v domácím prostředí, až na první utkání si myslím že všechny ostatní body zůstanou doma. Stařeč bojuje o záchranu v soutěži a v důležitém utkání získá tři body.

 

TJ Sokol Studenec - TJ Sokol Křoví - 1

Jeden ze zápasů kola. Křoví má poslední dobou skvělou formu a hodně se zvedlo, ale myslím si, že Studenec doma zabere a získá všechny body.

 

TJ Moravec - SK Bystřice nad Pernštejnem B - 1

Nevim jestli přijede Bystřice posílena s hráči z A týmu, ale Moravec potvrdí skvělou formu a postavení v tabulce. Na svoji první sezónu v krajských soutěží je Moravec velkým překvapením a svými výkony si řekl o velkou pozornost, patří mezi favority celé soutěže.

 

Telč - TJ Sokol Stonařov - 1

Jednoznačná výhra domácích. Zápas skončím větším rozdílem. Tým Telče má velice perspektivní mladé mužstvo a domácí zápas s přehledem zvládne.

 

TJ Sokol Šebkovice - TJ SOKOL Radostín nad Oslavou - 1

Zápas rozhodne domácí prostředí. Šebkovice doma body nerozdávají a pozná to i Radostín, pokud ztratí někteří z vyšších pater tabulky mohou Šebkovice ještě zabojovat o postup.

 

SFK Dukovany 2001 - TJ Sokol Přibyslavice - 1

Nejjednoznačněší utkání kola. Dukovany bojují o první místo a Přibyslavice jsou jasně poslední. Zápas skončí vysokým vítězstvím Dukovan a potvrdí se postavení v tabulce obou týmů.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou