Tip experta: 21. kolo OP

0

Dalším expertem v naší tipovačce je Jan Špička. Obránce Starých Buků si prošel týmem Trutnovského MFK, kde si zahrál mimo jiné i 2. ligu staršího dorostu. Jak tento emotivní fotbalista tipuje výsledek svého nového týmu a nebo výsledky největších rivalů?

Vítězná - Lánov A   4:1 Vítězná musí získat 3 body, protože chce udržet kontakt s čelem tabulky. Ve Vítězné se vyhrává velice těžko a Lánov, který bojuje o udržení v soutěži, nebude klást výraznější odpor.

 

      Bohuslavice - Staré Buky  0:3 Jelikož jsem hráčem Starých Buků, tak věřím ve vítězství. Myslím si, že Bohuslavice postavý autobus do obrany a budou čekat na naši chybu a budou chtít využít nějaký brejk. Každopádně branku nedají, protože to vzadu zkrátka nedovolíme.

 

      Vrchlabí B - Rtyně  2:0 Ve Vrchlabí se vyhrává těžko a i Vrchlabí musí vyhrát, aby udrželo kontakt s čelem tabulky. Bohužel si myslím, že Rtyně se k žádné větší šanci nedostane.

 

          Janské Lázně - Kocbeře    2:2 Zde čekám remízu. V Janských Lázních se na zničeném hřišti bude těžko vyhrávat a my sami jsme tomu byli svědky, že to bylo težké. V bráně je sice výborný Bernasinsky, ale nějaký gól určitě dostane. Vidím to na remízu a po penaltách vyhrají šťastnější domácí.

 

      Poříčí - Podhůří   3:2 Poříčí se už musí chytit! Podhůří ale na druhou stranu nehraje špatný fotbal, ale myslim si že štěstí bude tentokrát na straně domácího týmu.

 

      Mostek - Kunčice   1:4 Na Mostku jsem se byl poslední zápas osobně podívat a myslím si, že není horšího týmu v okrese. A do třetice i Kunčice se budou chtít držet čela tabulky. Navíc forma bratří Jeřábků je vynikající! Jednoznačné vítězství pro Kunčice!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou