Tip experta - 13.kolo OS "B"

0

Na Jindřichohradecku se rozjíždí okresní soutěže. Přinášíme vám názory a tipy od Josefa Nováka st. Předseda klubu TJ Peč tipuje 13.kolo ze svého pohledu. Souhlasíte?

 

Nová Včelnice “B“ – Horní Pěna

 

Včelnice doma neprohrává, stačí se podívat na její výsledky v domácím prostředí, které hovoří za vše. Zde tipuji jednoznačnou výhru domácích.

 

Tip experta: 1

 

Třebětice “B“ – Český Rudolec

 

Předpokládám, že se derby bude hrát velice tvrdě a to především od týmu Českého Rudolce. V tomto zápase bych to viděl na dělbu bodů.

 

Tip experta: 0

 

Cizkrajov - Jarošov

 

I když se Cizkrajov potýká s úzkým kádrem, má natolik zkušený tým, že by tento zápas měl poměrně hladce vyhrát.

 

Tip experta: 1

 

Kunžak – Strmilov “B“

 

Tým z Kunžaku bude patřit mezi hlavní aspiranty na postup do okresního přeboru a v tomhle zápase bude brát všechny tři body.

 

Tip experta: 1

 

Staré Město – Číměř

 

Tým Starého Města doma body moc neztrácí. Číměř dost hráčů přesunula do Nové Bystřice, čímž dle mého názoru značně oslabila. Přesto si myslím, že si týmy body rozdělí.

 

Tip experta: 0

 

Peč – Slavonice “B“

 

Jednoznačným favoritem je TJ Peč. Tento tým se stále nevzdává postupu do okresního přeboru, navíc v zimní přípravě udělal maximum proto, aby se mu to podařilo. Hráčský kádr je stabilizovaný. Jednoznačná jednička

 

Tip experta: 1

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou