Tip experta - 21.kolo jihočeského KP

0

Jihočeský krajský přebor pokračuje svým 21.kolem. Jak vidí nadcházející zápasy expert soutěže Josef Novák, hráč a trenér TJ Peč.

 

Sedlice - Kaplice

 

Sedlice začíná být ve svízelné situaci. Na posledním místě začíná nabírat manko, a pokud nechce spadnout, bude muset začít sbírat body. Ovšem tento tým je hlavně na jaře doma silný a v zápase s Kaplicí si důležité tři body připíše.

 

Tip experta: 1

 

Soběslav - Třeboň

 

Čekám velice vyrovnané utkání, ve kterém nebude k vidění moc branek. Soběslav body potřebuje jako mák a doma je musí sbírat, kdežto Třeboň body potřebuje, aby se udržela na dostřel vedoucí dvojici. V bojovném utkání si týmy body nakonec rozdělí.

 

Tip experta: 0

 

Čimelice - Dačice

 

Čimelice na jaře hrají v naprosté pohodě, ještě neprohráli a stoupají tabulkou. Naopak v Dačicích panuje úplně odlišná nálada. Tým od řeky Dyje prožívá hlubokou krizi, a když se nestane nic nečekaného, body zůstanou doma a Dačice zabřednou do ještě větší krize.

 

Tip experta: 1

 

Želeč – Písek “B“

 

V tomto kole proti sobě většinou nastupují týmy se zcela rozdílným postavením v tabulce a tento duel nebude výjimkou. Želeč zdaleka není zachráněna a Písek hraje na špici tabulky. Domácí body potřebují více a větší touha po nich jim vynese minimálně bod. Já čekám překvapení kola a výhru Želče.

 

Tip experta: 1

 

Hluboká – J. Hradec

 

Jindřichův Hradec je v laufu a tento víkend to odnesou hráči Hluboké. Skvěle sestavený tým od Vajgaru šlape jako hodinky a v podzámčí si otevře střelnici. Některý z hráčů J. Hradce by se mohl stát i Mužem kola. Uvidíme.

 

Tip experta: 2

 

Rudolfov - Jankov

 

V zápase těchto týmů nepadá moc branek, takže diváci na nějaké gólové hody mohou zapomenout. Předpokládám velice vyrovnaný duel, který rozhodnou malé detaily a třeba i zkušenosti Hrbáče a Pouzara. Domácí neprohrají.

 

Tip experta: 0

 

 

Osek - Dražice

 

Domácí celek na Velikonoční pondělí porazil trápící se Dačice a především druhý poločas ukázal, že už se po sérii ztrát probral ze zimního spánku. Tým kolem elitního forwarda Václava Mrkvičky naváže na pondělní dohrávku, Dražice porazí a zůstane v těsném závěsu za J. Hradcem.

 

Tip experta: 1

 

Veselí - Prachatice

 

Ač to herně od Veselí není úplně špatné, stále se trápí výsledkově. Proti Prachaticím by ovšem mohlo dojít ke zvratu a zisku kýžených bodů. Veselí určitě v tabulce nepatří tam, kde se momentálně nachází a zápas s Prachaticemi by mohl být takový odrazový můstek k lepším zítřkům.

 

Tip experta: 1

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou