Hráč kola Radek Sazima - Já jsem především trenér.

0

Své působení v Borohrádku nám v rozhovoru přiblíží Radek Sazima z TJ Lokomotiva Borohrádek. Dozvíte se něco o jeho pozici na hřišti i o pozici v nitru klubu.

Do utkání nastupujete většinou jako střídající hráč. I přesto se Vám podařilo už vstřelit dvě branky. Cítíte se jako ten správný žolík, co dokáže v už rozhodnutém zápase ještě něco zvrátit?
Já jsem především trenér. Hrající trenér, takže jdu na hřišti ve chvíli, když je to potřeba.

 

Jste suverénně první a skoro to vypadá, že si hrajete vlastní ligu. V čem se tým změnil oproti podzimní části?
Myslím si, že se nezměnilo v podstatě nic. Konečně hrajeme to, co jsme si řekli a vychází nám stanovené předzápasové cíle.  A z toho se zrodily takové výsledky.

 

V Borohrádku působíte, pokud mé informace nelžou, už přes dvacet let. Jaká nejpikantnější vzpomínka, se Vám za to období vybavuje?
Nejspíše to bude, situace, kdy se nám během jednoho roku podařilo vyhrát Okresní přebor a také okresní pohár. Ale už si bohužel nepamatuji, v kterém to bylo roce.     

 

Který post na hřišti je Vám nejbližší?
Útočník.

 

Máte v plánu hrát v Borohrádku do konce kariéry?
To samozřejmě.

 

Jste i trenérem Mladší přípravky. Můžete nám trochu popsat vaše působení u tohoto týmu. Co Vás na té práce nejvíce baví?
Věnujeme se tomu tady pěknou řádku let. Jednou jsme začali mladší přípravkou a teď už tu máme v podstatě mladší dorost. Spolu s dalšími trenéry, se kterými tady působíme, si myslím, že jdeme správnou cestou.  Málo který tým má tolik mládežnických kategorií, jako my tady na okrese. 

 

Radek Sazima v Borohrádku působí též jako šéftrenér mládeže. Nejen za to si zaslouží náš obdiv.       

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou