TIP Experta: 21. kolo v očích trenéra Petra Zindla

0

Jedenadvacáté kolo je za dveřmi, a proto jsme si pro Vás připravili článek s předpověďmi námi osloveného experta týdne. Jak vidí Petr Zindl, trenér sedmé Lomnice, napínavé utkání o pozici mezi Svatavou a Horním Slavkovem a koho favorizuje v pestrém souboji obou Sedel? A co jeho Lomnice? V minulém kole odjela ze Slavkova poražená a teď ji čeká lídr tabulky. A kde trenér překvapil? To vše a ještě více se dočtete níže. 

TJ Staré Sedlo (3) – Baník Union Nové Sedlo B (8)
Tip na výsledek: 4:1
Derby jako řemen. S ohledem na to, že A-mužstvo Nového Sedla hraje ve stejný den, tak věřím domácím, protože rezerva nebude posílena o běhavce a dorostence.


FK Jindřichovice (9) – Slavoj Kynšperk nad Ohří B (4)
Tip na výsledek: 3:0
Jindřichovice se na jaře hodně zvedly a doma body neztrácejí, mají výborného střelce K. Surového, který určitě nějaký gól dá. Kynšperk je venku poloviční a jeho A-mužstvo hraje současně s ním, takže jasná jednička.

Olympie Březová C (11) – Sokol Šindelová (14)
Tip na výsledek: 4:2
U Březové záleží, jak se sejdou. S ohledem na to, že hlavní mužstva hrají před tímto utkáním, tak to určitě doplní o nějaké posily a body doma si nenechají ujít.

Baník Svatava (5) – Spartak Horní Slavkov B (6)
Tip na výsledek: 3:3
Svatava doma nehraje špatně a je v popředí tabulky, Slavkov se zase venku nemůže opřít o posily z A-mužstva. Fotbalově je na tom lépe Slavkov, ale má přestárlé mužstvo, takže to vidím na poločasovou výhru Slavkova a finiš mladíků Svatavy, která by to mohla v druhém poločase srovnat. Na velkém hřišti to slibuje nějakou přestřelku.

OSS Lomnice B (7) – SK Kraslice (1)

Tip na výsledek: 2:2
Pro nás utkání jara a pravdy o tom, jak na tom vůbec jsme. S ohledem na to, že hrajeme odložené kolo v pátek v Jindřichovicích, tak to bude pro nás nesmírně těžké. Jakýkoliv bodový zisk bude pro nás úspěch, ale určitě se chceme prezentovat nátlakovým kombinačním fotbalem, který se bude líbit divákům. Nechceme to dát Kraslicím zadarmo, a tak se o ten jejich postup musí porvat a dokázat, že na tu B-třídu mají.

SK Dolní Rychnov (12) – Baník Bukovany (13)
Tip na výsledek: 3:2
Rychnovská rezerva doma hraje jako noc a den, pravděpodobně podle toho, jak se sejdou. U Bukovan je to stejné. Je to náladové mužstvo a zaleží na tom, jak se vyspí, bude to výhra o gól, možná dva, pro domácí mužstvo.

Spartak Chodov B (2) – Baník Krásno (10)
Tip na výsledek: 4:1
Tohle bude hodně zajímavý zápas, Chodov je doma stoprocentní, o tom se přesvědčili i Kraslice, a Krásno po letech omladilo mužstvo a začíná to být na jeho hře znát. Hrají dobře i na venkovních hřištích, příští rok pokud zůstanou pohromadě, je vidím v první polovině tabulky, tentokráte ale vyjdou naprázdno. Domácí si body nenechají ujít.

Pane trenére, které ze všech těchto utkání byste divákům nejvíce doporučil a proč?
V tomto kole bych já osobně doporučil dvě utkání, a sice to mezi Lomnicí Kraslicemi a Chodova s Krásnem. Mohla by to být záživná utkání pro diváky a ti by to hráčům mohli kvalitně oplatit. V Lomnici a Chodově je totiž vždy dobrá divácká kulisa s výborným fotbalovým zázemím. Přeji dobrou fotbalovou zábavu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou